DAVID JOJ POMRSIO KONCE Marija Kulić besna kao ris, odlučila da tuži produkciju! Ove laži neće da trpi ni trenutak!

Žestoko!

Marija Kulić
Marija Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Marija Kulić i David Dragojević imali su žestoku svađu u kojoj su pale teške reči koje su upitili jedno drugom. Marija je odlučila da danas u toku dana pozove advokate kako bi tužila Davida. OVDE pročitajte ko je nominovan u "Zadruzi"!

 

- On tako da kaže, a ja sam izašla napolje da proverim moje dete, maloletnu Anu. Svi znaju da smo u rijalitiju i možda je upala u loše društvo, a ja sam kupila testove i iznenadila je. Dete je bilo čisto kao suza, a ja ću tužiti i ovu kuću zbog reči koje ovde nisu izgovorene - rekla je Marija.

- Šta misliš koliko će Miljana dobiti što me je pogodila šoljom u glavu - rekao je David.

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2
Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

- E pa drago mi je što imam priliku da kažem o Davidu sve. Postoje klipovi na kojima se vidi da je David bio go-go igrač, a njegove majice, patikice, čarape u fluorescentnim bojama, govore o tome da je on sklon istom polu. Takođe, njegova gluma, sa Anom Korać, ovde glume ljubav, njegov odnos prema bivšoj devojci govori o tome da je on loš čovek - rekla je Marija.

- Kada ti to kažeš, onda je to kompliment - rekao je David.

Miljana i Marija Kulić, Zadruga 2
Miljana i Marija Kulić, Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

- Ipak, ja neću nominovati Davida, već Miću, koji je produkcijski igrač, omražen je u narodu. On tako zarađuje novac, jer je neostvaren. Da je dobar pevač, pevao bi, a ne bi sedeo ovde. Psuje ovde mrtvo i živo, strašno - rekla je Marija.

- A ti, zašto ti psuješ svima živo i mrtvo, ti radiš isto - rekao je David. Pogledajte OVDE koji takmičar će morati da napusti "Zadrugu", bolovi su neizdrživi!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi