PREBOLEO LUNU? Marko Miljković ne skida pogled sa OVE zadrugarke, priznao da NIJE RAVNODUŠAN! Hoće da izludi BIVŠU

Provokacija.

Marko Miljković
Marko Miljković, Foto: Screenshoot Youtube

Marko Miljković i Luna Đogani su raskinuli pred svim zadrugarima u emisiji koja se emitovala uživo. Zbog čega su raskinuli, pročitajte OVDE.

 

- Ja sam nju distancirao od nas, ali Luna je mene nepotrebno uvukla u neku njihovu svađu. Maja je pomenula nešto što sam ja rekao, to nije za pohvalu, ali ja to jesam rekao. Svako ima pravo da laže, da manipuliše i ona je imala pravo da je zbog toga napadne. Maja je zbog ovog napada i rešila da se poigra i rekla Luni kako sam joj ja dao signal i zato je sve puklo bez potrebe.

Luna i Marko
Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

On je rekao da je sve ovo bila Majina igra.

- Maja je rešila da joj se osveti pa je ispričala da ja flertujem. Nikakava pogled ili signal nije bio. Nisam koketirao. Pogled mi jeste išao levo desno, nisam više pazio, rešio sam da imam manje poštovanja prema Luni, kao što ona nije meni pružila poštovanje. Gledao jesam, ali flertovao nisam. Možda je bio osmeh na mom licu, ali to ne znači da ja flertujem - rekao je Marko. A šta je Luna rekla o njegovoj trudnoj devojci, pročitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Igor
  27/04/2019 - 14:26
  Luna niti je zaljubljena niti ga jvoli.zaboli je uvo za njega. jednostavno to je sve igra. Šutnuće ga pa samo tako.Ona se tako lepo igra sa njim...da ni svestan nije.....Luna izlgeda kao milion dolara. U Zadruzi je napravila grešku što se uopšte sa ovom seljačinom upustila u bilošta. On nije čovek za nju. Luna je prelepa beogradjanka, može da bude skim želi. Dobar je čovek što je najbitnije. Iskrena i čista. Ona voli samo jednog čoveka i to će još dugo trajati...Njeno vreme tek dolazii....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi