REAGOVALI IZ SIGURNE KUĆE! Miki Đuričić ide u ZATVOR?! Evo koliko godina robije mu preti!

Nije smeo to da uradi.

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: Screenshoot Youtube

Koordinatorka sigurne kuće upozorava da nasilje koje nije kažnjeno podstiče i ohrabruje nasilnike da to rade jer su svesni da mogu da prođu bez posledica.

Nakon što je Miki Đuričić krvnički ošamario Suzanu Perović, a zatim pljunuo u lice i izudarao Nadeždu Biljić štakom, posle čega je odmah diskvalifikovan iz rijalitija, oglasila se i Vesna Stanojević, koordinatorka sigurne kuće. PEKRŠIĆE ZAKON TIM POTEZOM Miki skovao plan da uradi nešto STROGO KAŽNJIVO! Napraviće probleme i produkciji!

Ona je najoštrije osudila nasilničko ponašanje sada već bivšeg učesnika "Zadruge" i apelovala na nadležne organe da preduzmu zakonske mere. OTKRIO KAKAV DOGOVOR JE IMAO SA PRODUKCIJOM! Miki Đuričić pobesneo, pa NAPUSTIO Belu kuću! Obratio se i Željku Mitroviću!

- Tužilaštvo treba i mora da reaguje, jer je reč o nasilju nad ženama, a to je krivično delo. Međutim, praksa je pokazala da se to iz nekog razloga u takvim slučajevima ne dešava ili ja nisam obaveštena o tome, a ukoliko dođe do toga valjda bi o tome trebalo da budemo i obavešteni. Takve stvari moraju da se kažnjavaju! U suprotnom se šalje poruka svim potencijalnim nasilnicima da ako je taj prošao nekažnjeno, proći će i svaki sledeći. Mora da se reaguje! Pogotovo, ako se to dešava u tom nekom javnom prostoru, tim pre, jer ako se ne sankcioniše takvo ponašanje, gledanjem sadržaja u kome se propagira nasilje usvaja se model da je to društveno prihvatljivo - rekla je Vesna Stanojević, koordinatorka sigurne kuće i istakla:

suzana i miki
suzana i miki, Foto: Screenshoot Youtube

Krivičnu prijavu tužilaštvu mogu uputiti urednici tog programa, kao i same te žene koje su pretrpele nasilje ili njihove porodice. Oni mogu da predaju krivičnu prijavu tužilaštvu, a na tužilaštvu je dalje da li će tu krivičnu prijavu prhvatiti i koje će dalje korake preduzeti - zaključila je Stanojevićeva. NIKOLA PRIZNAO BAŠ SVE Oglasio se SIN Suzane Perović: Otkrio sve o njihovoj PORODICI, a ono što je rekao o S*KSU sa Mikijem iznenadiće vas!

Iz do sada sudske prakse za slična dela, Đuričić bi za nasilničko ponašanje mogao da bude osuđen do godinu dana zatvora, uslovnu kaznu zatvora, društveno korisan rad u nekom od javnih preduzeća ili novčanom kaznom.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mile sumadimac
  12/06/2019 - 18:54
  Ovog idijota iz kupinova treba osuditi na 5 godina zatvora pa kad je ovoliko nasilan pred miljonskim gledaocima sta bi radio da je kod svoje kuce gde niko nevidi 5 godina za ovog olosa nema uslovno
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi