MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Miki Đuričić ODVALIO Suzani šamarčinu, a onda je štakom tukao Nadeždu! Horor u Zadruzi!

Stop nasilju!

Miki, Nadežda
Foto: Screenshoot Youtube

Miki Đuričić dobio odlepio je tokom svađe sa Suzanom Perović, pa joj je udario šamar i izašao iz rehabilitacije. Pčelar iz Kupinova je nakon toga unezveren šetao po dvorištu, gde je bila njegova bivša devojka Nadežda Biljić, koju je lupio po nogama nekoliko puta i to štakama.

 

"Šta si pričala za Suzanu i za mene? Da vidiš sad kad te štakom lupim po glavudži", rekao je Miki Nadeždi, koja je od bola pala na pod.

 

Nakon sukoba, u Belu kuću je stiglo pismo produkcije u kom su saopštili da je Đuričić diskvalifikovan zbog nasilja. Dok je Suzana lila suze zbog Đuričića, koji joj je lupio šamar, Lepi Mića ju je tešio. PEKRŠIĆE ZAKON TIM POTEZOM Miki skovao plan da uradi nešto STROGO KAŽNJIVO! Napraviće probleme i produkciji!

Suzana Perović
Foto: Screenshoot Youtube

"Suzana, ovo je televizija, moraš da se smiriš. Misli na decu, misli na sebe, ne pravi greške. Znam da ti se ide. Kao sestri ti govorim. Napravila si problem jer si neraspoložena sa njim, a Zlata ti dođe i vi se smejete i uživate. To njemu smeta. Vaša ljubav može kobno da se završi. Biće sve okej za tebe, smiri se. Odmori. Moraš hladne glave da razmisliš", govorio je on. NIKOLA PRIZNAO BAŠ SVE Oglasio se SIN Suzane Perović: Otkrio sve o njihovoj PORODICI, a ono što je rekao o S*KSU sa Mikijem iznenadiće vas!

 

"Ne postojimo više mi. Ne mogu više ovde. Hoću da izađem odavde. Nemam više ništa sa njim. Nema nas više. Miki i ja ne. Ne mogu da se smirim. Ovo u životu nisam doživela. Ne znam ni što je udario Nadu, unutra sam bila. Nije mi jasno što nju. Ja sam popila šamar i rekla sam da se vrati. Svi ćete otići da spavate, ja ću da odem, majke mi", pričala je Suzana dok je plakala.

suzana i miki
Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

 • Korisnik: KO JE JOŠ KRIV
  13/06/2019 - 08:59
  Dobro pogledajte snimak, obezbeđenja nema nogde dok je mlati,kamere svuda,zašto im niko nije javio šta se dešava,zašto su dozvolili da se devojka ovako prebije?
 • Korisnik: Zoran 62
  12/06/2019 - 18:11
  A sta radi Obezbedjenje. Ceka da padne krv. gleda serije,filmove
 • Korisnik: Dragan Niš
  12/06/2019 - 09:46
  Još jedna katastrofalna odluka produkcije!! Vratili nasilnika i još jednog osvedočenog psiho lika koji ni jedan rijaliti nije završio a da nekoga nije udario!!I zašto nije reagovalo obezbeđenje i sprečilo da posle šamara Suzani odvede Mikija u zatvor nego su ga pustili da štakama povrediionako krhku Nadeždu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi