NAKON ŠTO JE POTVRDILA DA SU KORISTILI DROGU! Miljana Kulić otkrila SVE TAJNE njene i Zoline veze! Zbog njega je...

Šok!

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: printscreen

Zadrugarka Miljana Kulić, nedavno je raskinula sa njenim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Kulićeva, iako se trudi, i dalje ne može da se oporavi od svega, pa se danas požalila Bori Santani. Pogledajte OVDE koga je Miljana isprebijala. 

- Za svakim momkom sam plakala, ovo (sa Zolom) kao da nije ni bilo. Kad je on mogao da bude 'ladovina... Kad je Lepi Mića mogao sve ono da izgovori, da on posle toga postavi pitanje Lepom Mići, od samog početka su moji neprijatelji bili njegovi prijatelji. Iskoristio me je, ja sam platila tu pesmu. Ja sam mu verovala, mislila da ima nade za njega. Izvukao je ono najgore iz mene - žalila se Miljana Bori.

- On je nešto najmračnije probudio u meni, postala sam nasilna, ja nisam znala da to imam u sebi. Onu šolju što sam bacila, nisam nikoga htela da pogodim - rekla je Miljana. Pogledajte OVDE Marijino priznanje koje je šokiralo Srbiju!

Miljana je ispričala Bori kako je izgledala njena veza sa Borom.

- Sve sam mu pare dala, trošio je šezdeset hiljda dnevno na tikete i klađenje. Ja raspremala, kuvala, spremala mu, a on ustaje u šest popodne - rekla je Miljana.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi