KOCKA, DROGA, DUGOVI, BRUTALNE SVAĐE Miljana otkrila ŠOKANTNE detalje o životu sa Zolom! Kidalo se sve u meni, samo sam se mučila sa tobom!

Osamili se pa izneli stvari koje nikad nikom nisu otkrili...

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Foto: Printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola više nisu zajedno, ali Nišlijka se ipak izgleda predomislila i na sve načine želi da se pomiri sa njim. Dok su pokušavali da izglade nesporazume otkrili su nepoznate činjenice iz zajedničkog života.

"Moram da ti kažem, da skinem teret. Ja tebe nikada nisam ni volela. Ja sam sve vreme razmišljala o drugom muškarcu, starijem, ima tridesetak godina. Ti si nezreo, klinac. Moja je greška što sam se upustila. Ja sam emotivno bila skrhana", rekla je Miljana.

"Ti nikada nisi bio muškarac u vezi. Razočarao si me kao osoba, zavolela sam te na bolestan način, ja sam umislila da te volim. Samo sam se mučila sa tobom, išla po kazinima, počela da kockam, kidalo se sve u meni. Meni treba muškarac koji će da me zaustavi, da me obuzda", rekla je Nišlijka.

"Vređala sam ti sve mrtvo i živo, ali bila sam povređena jer si rekao Mići da hoćeš da te evakuišu. Nisam mogla da verujem da nećeš normalno da raskineš sa mnom.

"Kad legnem razmišljam o travi i "Daj mi trista evra, vratiću". Trepavice kada sam radila, došao si kao sa marsa, da nisam imala novca, ti bi meni to oteo", pričala je Miljana.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Foto: Printscreen

"Nisim me htela pustiti da ostanem u stanu, nego si me naterala da se vratim", rekao je Zola.

"Zgadio si mi se, sav moj novac koji si mi uzeo. Ušao si ovde, tipovao si me. Video si u meni plen, emotivno ranjenu ženu. Bivšeg dečka ostavila zbog trave", otkrila je Miljana.

"A nisi ispričala sve o sebi - rekao je Zola.

"A ispirčaću, evo odmah ću ispričati", rekla je Miljana.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Foto: Printscreen

"Nemoj, bona, pričati ispašćeš debil, bolje da se ne zna, mene boli k*rac, zbog tebe ti kažem", rekao je Zola.

"Molio si me da ti kupim travu. "Molim te, molim te, molim te, nabavi mi travu, zar nisi rekao. Moje dete nisi voleo, kada ti moja majka kaže da ga prošetaš, ti ne odeš. Sve na silu. Nikada nisi pitao gde je dete", dodala je ona.

"A šta ti imaš da mi kažeš i nisi bila sa detetom. Ostaviš ga i odeš u kockarnicu", rekao je Zola.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: zmija
  16/05/2019 - 18:23
  bjezi Zola 5 godina da niko nezna gdesi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi