REDOVNO GUTA! Mina DETALJNO objasnila KAKO ga prima u gu*u! Zadrugarke BEZ BLAMA otkrile šta najviše vole da rade u SE*SU! (VIDEO)

Zanimljivo žensko veče!

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

Ljuba Pantović, Sanja Stanković, Dragana Mitar i Mina Vrbaški su jedna drugoj sinoć postavljale škakljiva pitanja, seksualne prirode.

 

Iako su nekoliko puta dizale i šaputale ćebe kojim su bile pokrivene kako se ne bi čulo i videlo šta govore, ipak su dosta toga otkrile.

Jedno od prvog pitanja se ticalo omiljene poze, ali i najčudnijeg mesta gde su vodile ljubav.

"Ono što je Sanja rekla, da sam ja onako dole", rekla je Mina. "Na bovama mi je bio najčudniji seks, samo sam odjednom videla ribice oko nas."

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

Zadrugarke je trebalo da odgovore na sledeće pitanje, a to je da li više vole da se odmah oblače i idu nakon seksa ili da ostanu i da se maze.

"Istuširam se, gola jedem, pa se vratim opet", rekla je Mina, dok je Ljuba rekla da joj zavisi od toga da li ima vremena, ali da voli da ostane da se mazi.

"Pošto ja nisam nikad u guzu, da li ste, da li vam se sviđa", pitala je Sanja, a onda je Mina rekla da će da im objasni u čemu je fora:

"Imaš normalan seks, napališ se i sve to i dok si pod adrenalinom, jednom me je bolelo jer nije bilo kako treba, posle me nikad nije bolelo, ne jedem ništa pre", rekla je Mina, dok su ostale ukućanke negirale da su probale.

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

"Je l gutaš", pitala je Ljuba misleći da se ne vidi šta izgovara.

Mina je rekla da je volela sa jednim, dok je Dragana Mitar rekla da to radi sa mužem.

Evo šta su još sve pričale:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi