MINA SKOČILA NA GOLUBOVIĆKU, ONA JE POLILA KAFOM: Plakala i vrištala od muke, obezbeđenje hitno uletelo u sobu

Opšti haos.

Sukob u Zadruzi
Sukob u Zadruzi, Foto: Screenshoot Youtube

Veliki šef je poslao pismo zadrugarima, a ono što im je priredio šokiralo je sve učesnike rijalitija. Naime, za igru su ključne tri tačne, raspoređene u na različitim mestima u Zadruzi" gde će zadrugari nepomično stajati po pola sata.

Vođa je tom prilikom odredio prva tri učesnika koja će započeti ovu igru, ali je odmah nastala svađa.

Jovana Tomić Matora bila je među prvima koja je pristala na ovu igru, a Adam Đogani i Jelena Golubović napravili su pometnju kada su se dogovarali ko će biti na poziciji u dnevnoj sobi, a ko napolju, kod statue Džastina Bibera.

S obzirom na to da su oboje izrazili želju da budu u dnevnoj sobi, došlo je do svađe, a Golubovićeva je istog trenutka briznula u plač i izazvala dramu.

- Ne možeš da budeš ovde, to je moje mesto! Ja sam ovde stala prva, zato što želim da učestvujem, jer sam bolesna! Htela sam da učestvujem, samo tih pola sata - rekla je Jelena kroz suze..

- Što nisi došla prva, ne zanima me! Neću da se pomerim, mi ovde nismo kulturni, ovde takvi ne ulaze - pitao ju je Adam. Mina Vrbaški je bila iznervirana zbog ove rasprave, pa je pokušala da odgurne Golubovićevu i otera je na svoju poziciju i tom prilikom nasrnula na nju, dok ju je Jelena polila kafom. Obezbeđenje je odmah odreagovalo kako bi sprečilo fizički kontakt.

Đogani je ostao pri svom stavu da ne želi da se pomeri, a Jelena je uplakana odlučila da odustane od igre. Umesto nje je nastupio David Dragojević.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Boro
  06/12/2018 - 11:06
  Jelena je namerno kvarila igru. Zato su svi skocili da ne ometa igru.
 • Korisnik: Đurđe
  05/12/2018 - 17:15
  Polila je vrelom kafom koja može da izazove grozne opekotine.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi