TRAŽIO DA MU PO*UŠIM, ALI NISAM IMALA ŠTA DA STAVIM U USTA! Muškarac UBIO DEVOJKU, pa pokušao da SILUJE BIVŠU ZADRUGARKU! Ubo je 2 puta NOŽEM U LEĐA!

Preživela traumu!

Jelena Golubović
Jelena Golubović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Bivša zadrugarka za dlaku izbegla smrt kada je taksista, koji je iste večeri ubio devojku, pokušao da je siluje.

 

Ova stravična priča odigrala se pre 20 godina kada je rijaliti učesnica Jelena Golubović živela u glavnom gradu Ukrajine, gde je njen otac radio kao direktor predstavništva JAT-a. Prema onome što je Jelena ispričala, muškarac koji je pokušao da je napastvuje tada je imao oko 30 godina i nije ga poznavala pre kobne večeri. Vraćajući se sa zabave koja se održala u hotelu, Golubovićeva je zaustavila prvo vozilo na ulici i zatražila da je odveze do kuće. Tada je započela njena borba za život.

Jelena Golubović
Jelena Golubović, Foto: Dejan Briza

- On je prvo vozio normalno, a onda je odjednom skrenuo u sporednu, mračnu ulicu i ja sam odmah pretpostavila šta me čeka. Znala sam da će me silovati. Kad je stao, otvorila sam vrata i počela da bežim, ali on me je stigao, bio je brži od mene. Pošto znam da silovatelju ne smeš da pokažeš strah, jer će on biti još gori, počela sam da ga zagovaram i odvlačim mu pažnju. Rekla sam mu da hoću da spavam sa njim, ali da ne mogu bez alkohola, da ga razumem što je takav jer i mene takođe niko ne voli. On nije ništa prihvatao, samo je ponavljao: "Pusti me, trajaće samo tri minuta." Onda sam se ja u trenutku setila Monike Levinski. Rekla sam mu da mogu prvo da mu popušim, pa onda dalje. On budala pristane na to. Ja kleknem, ali on se prepao, pa mu je bio mali, nisam imala šta da stavim u usta! Kada sam počela ja mu ga ugrizem svom snagom! Međutim, on je imao nož, nešto kao mali skalpel kod sebe i dva puta me je ubo u leđa. Srećom uspela sam da pobegnem - ispričala je rediteljka.

JELENI GOLUBOVIĆ OBILI AUTO Lopovi joj uzeli torbu, ali sigurno nisu očekivali ono što će tamo naći!

Jeleninu sudbinu te iste večeri doživela je još jedna devojka, s tim što ona nije imala šansu da preživi napad taksiste. Kako je Golubovićeva rekla, policija je utvrdila da je manijak te noći počinio stravičan zločin i da je ona pukom srećom izbegla smrt.

Jelena Golubović
Jelena Golubović, Foto: Dejan Briza

- Ja sam preživela veliku traumu. Taj grozni događaj završio je na naslovnim stranama novina jer je manijak pre nego što je napao mene, ubio jednu devojku u blizini mesta gde je pokušao mene da siluje. Ubo ju je nekoliko puta u vrat i po grudima, verovatno istim nožem kao i mene. Ja sam zahvalna bogu što mi je pomogao da preživim i da budem prisebna u tim momentima - rekla je Jelena.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi