U STRAHU ZA SVOJ I DETETOV ŽIVOT! Muž preti da će joj pucati u glavu pred DETETOM: Velika ispovest Dragane Mitar!

Preti i njenim roditeljima...

Dragana Mitar
Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Dragana Mitar proživljava pravi pakao od bivšeg muža Siniše Dragutinovića, koji joj je brutalno zapretio da će je ubiti pred sinom.

Nakon šokantnih pretnji bivša zadrugarka je van sebe i strepi kako za svoj tako i za život svog deteta.

Zadrugarkin muž preti da će joj pucati u glavu pred detetom i tako završiti sa njom, ali tu svakako nije kraj. Siniša je ovog puta otišao korak dalje, pa je i sudskim putem krenuo da joj se sveti tako što zahteva da sin pripadne njemu.

Dragana Mitar
Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

Kako Srpski Telegraf saznaje, Siniša je podneo tužbu protiv Dragane, gde od nje traži da sud donese odluku o oduzimanju maloletnog deteta tuženoj Dragani i da ona mesečno njemu plaća alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara, kao i da mu nadoknadi troškove tužbe. Nakon ovih saznanja Dragana je protiv bivšeg muža podnela protivtužbu.

RAZVODI SE, A ZOVE LJUBAVNIKA? Sreli se Pavle i Dragana pa samo što nije izbio skandal!

- Moj advokat i ja ćemo odgovoriti protivtužbom na sve ove gluposti koje su navedene u tužbi. Dete mi niko ne može uzeti, posebno ne nasilnik kao što je on. To šta sam ja preživljavala sa njim ne bih poželela ni jednoj ženi da se dogodi. O svemu tome nikada nisam htela javno da govorim, predstavljala sam ga kao normalnog iz poštovanja prema tome što imamo dete. ALi, i pored svega toga, on je odlučio da mi se sveti na najodvratniji način - kaže DRagana za Srpski Telegraf i napominje da će sudu dokazati da je Siniša nesposoban i neodgovoran za čuvanje deteta:

- O svom odnosu sa njim ću govoriti na sudu i priložiti dokaze za sve što kažem. On ne može o sebi da se stara, a ne o detetu. Priče da je on čuvao dete su čista laž, mediji su ga hvatali sa kojekakvim ženama po Barseloni i Dubaiju.

POSLE ZADRUGE, ODLUČILA DA PROGOVORI! Dragana Mitar otkrila veliku istinu o Davidu i Lazaru! Evo u kakvom su odnosu NJIH DVOJE, svi ih već povezuju...

Dragana Mitar
Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Dragana je komentarisala i kakav je Siniša otac, kao i koliko je vremena provodio sa njihovim sinom. Takođe je navela i da ju je on maltretirao i da bi mogao i sina da povredi u svojoj ludosti.

- Dete je bilo kod mojih roditelja, a on ga je samo vozio i odvozio u vrtić. Ja sam zahtevala da dete bude kod mojih da se ne bi zarazilo u tim razvratnim situacijama i orgijama koje je on upražnjavao dok sam ja bila u "Zadruzi". Ušla sam da zaradim da moje dete i ja možemo da živimo jer sam pretpostavljala šta me čeka od njega, a sada su se moje sumnje i potvrdile- rekla je Mitrova i po prvi put otkrila kroz kakav je pakao prošla u braku sa Sinišom.

NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI! Dragana Mitar progovorila o zadrugarkama i PROSTITUCIJI! Ani Korać i Sanji Stanković poručila samo jedno!

- On je jedan nasilnik koji mi je pretio da će mi pucati u glavu pred detetom. Je l to savestan otac uz kog dete treba da živi? Sramota me je što moram ovo da pričam, ali sam dužna da javnosti iznesem i obavestim sve ljude o kakvoj se osobi zapravo radi. Ja verujem u institucije ove države, da će zaštititi mene i moje dete, jer ću priložiti dokaze, prijaviću policiji slučaj i kroz šta prolazim. On je pretio i mojim roditeljima i meni, svima!

OGROMNA PROMENA U ŽIVOTU MODELSICE Samo MESEC dana nakon što je napustila Zadrugu, Dragana Mitar se odlučila na drastičan POTEZ! (FOTO)

BONUS VIDEO:

Nataša Bekvalac MORALA da izbaci scene gde je BRINETA: Otkrivamo sve TAJNE spota "Dođi mami"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi