STANIJA NASKOČILA NA PEVAČICU, GRCA U SUZAMA! Tresla se Zadruga: "Ajde, ku*vice, plači! Umrećeš u svojoj zlobi!" (VIDEO)

Pored Zorice, Staniju je izvređala i Ljuba Pantović!

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Screenshot Youtube

Zorica Marković toliko je isprovocirala Staniju Dobrojević pričom o izvesnom dedi Žiki, s kojim je seksepilna starleta navodno bila u vezi, da se njihova žučna svađa umalo nije pretvorila u tuču!

 

Stanija je čula za te priče, ali nije uspela da se iskontroliše i da staloženo objasni  situaciju, već je skočila na pevačicu. Da je nije zadržao Lepi Mića, bila je spremna da sa klupe skoči na Zoricu.

"Ako neko poznaje Staniju, onda sam to ja. Ona je devojka lepa, unovčila je to na pravi način... Meni su njene fore i fazoni unapred poznati. Priča o deda Žiki nije potekla od mene. Deda Žika je tada bio mnogo stariji od tebe. Pričalo se po Rumi da je bio sa tobom, ali ta priča nije potekla od mene", rekla je Zorica.

Staniji nije bilo pravo da o tome sluša pa je izgorela od besa. Na sve načine pokušavala je da objasni da stariji čovek i ne postoji, te da joj je dosta "laži koje drugi već deset godina izmišljaju o njoj".

"Ja sam pre 20 godina imala 14 godina. Ja nikada nisam imala dečka u Rumi, prvi moj dečko je bio iz Sremske Mitrovice i bila sam sa njim pet godina. Ne poznajem nikakvog deda Žiku. Pravite mi priče sa nekim dedama... Ne postoji nikakav deda Žika!" urlala je Stanija, ali Zorica nije odustajala.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Youtube

Zbog izgovorenih reči i provokacija, starleta je počela da se trese i plače.

"J*bo te deda Žika!" nastavila je Zorica, pa odmahnula rukom, a Stanija je vikala za njom:

"U sina se zaklela da sam ja naručivala pesmu za Davida... Ovde samo izmišlja, pa kako ne bi izmišljala i priče o dedama! Sa kavim spodobama i nakazama me povezujete! Ološi jedni, sve ću da vas otvorim! Ološu jedan! Umrećeš u svojoj zlobi! Dajte dokaz, 10 godina vas slušam kako izmišljate" nije mogla da se zaustavi u besu Stanija, koja je kroz viku brisala suze.

"Ajde, ku*vice, plači!jedva je dočekala i Ljuba da joj dobaci, ali joj je Dobrojevićeva odbrusila:

"Porodica ti se raspada ovde, a ti izmišljaš priče o meni, klošarke jedne", vrištala je Stanija.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi