MILJANA ZARATILA SA ROĐENOM MAMOM Nišlijka pobesnela, napravila lom i haos i to sve zbog ovoga!

Auuu!

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Miljana je imala sukob sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Naime, problem je nastao kada su se posvađali Kulićeva i Zerina, dok Zola prema Miljaninim rečima nije hteo da reaguje i odbrani je kao njegovu devojku. Zbog pomenute situacije Drvo mudrosti je pozvalo rijaliti zvezdu da popričaju.

 

 

"Znala sam i za bolje dane, sinoć sam se mnogo iznervirala. Pričala sam sa Lazarom i rekla sam mu da, kada sam u vezi, imam potrebu da me ta osoba zaštiti. Trebalo je da stane ispred mene kada mi se Zerina unela u facu. David uvek zaštiti Aleksandru kada joj se neko unese u facu. Sa mamom ne pričam od sinoć, ljuta je na mene", rekla je Miljana.

 

Zolino ponašanje je zasmetalo i njenoj majci Mariji Kulić, koja je prošle noći pred svima napala izabranika svoje ćerke i optužila ga da nije dovoljno muškarac. Ona od tada ne priča sa Miljanom, koja je i o tome pričala Drvetu mudrosti u Rasjkom vrtu.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Printscreen YT

"Moja mama je do juče imala lepo mišljenje o njemu. Dopadalo joj se što je fin i kulturan, ali juče je i njoj zasmetalo što me nije zaštitio. Majka kao majka, i ja bih sutra isto rekla svojoj ćerki. Niko ne može da utiče na mene kada je ljubav u pitanju, ja sam njega zavolela i zaljubljena sam", dodala je Miljana.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Foto: Printscreen Youtube

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi