BIVŠA ZADRUGARKA IMA NOVOG DEČKA! Njihova ljubav je bila NAJVEĆA, a sad neće ni da čuje za njega! Evo čega je sve morala da se odrekne!

"Nije nalik nijednom muškarcu sa kojim sam bila, hvala Bogu"

Andrijana Radonjić
Andrijana Radonjić, Foto: Printscreen

Andrijana Radonjić je naišla na veliku osudu javnosti, ali i svoje porodice kada je uplovila u strasnu vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, koji je prepoznatljiv po svojim turbulentnim vezama sa tadašnjim učesnicama.

 

Naime, njihovi putevi su se razišli, ali Andrijana nije posustala, pa je odlučila da ponovo da šansu ljubavi. Ona je sada u srećnoj vezi sa novim dečkom koji nije ni nalik reperu. Na fotografijama, kao i u njihovom opisu, može se vidi koliko je ona zadovoljna svojim izabranikom:

"Što manje ljudi zna da ste srećni, duže ćete to i biti. I bas zbog toga, trudila sam se da što duže ne govorim javno o tome. Neko je ko moj, ko definitivno zaslužuje moje vreme, moju pažnju, i moje "volim te" koje dugo nisam imala kome da izgovorim, a kamoli osetim. Reći ću samo da mi je očigledno sreca dugo bila ispred nosa, a nisam je videla. Hvala Bogu pa sam uhvatila taj zadnji voz, i zgrabila je."

Nemanja Đerić Đekson, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić
Nemanja Đerić Đekson, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić, Foto: E-Stock

"Bili smo u nekom drugarskom kontaktu čim se završila "Zadruga", ni na kraj pameti mi nije palo da ću bilo kakvu vezu započeti sa njim. Samo smo jednom otišli na piće i od tada smo počeli da se čujemo više nego uobičajeno. Uopšte nisam planirala da ispadne ovako, ali eto, desilo se. Ne želim da ureknem, ali jako sam srećna. Drago mi je što imam takvog muškarca pored sebe i što se konačno pojavio neko ko je vredan i ko zna da razume i ceni", priznala je Andrijana.

Mlada pevačica je otkrila kako se dogodio tako nagli preokret kad su njeni izbori emotivnih partnera u pitanju.

"Iskreno, ne bih ga poredila ni sa kim, a pogotovo ne sa ljudima iz prošlosti. Nije nalik nijednom muškarcu sa kojim sam bila, hvala Bogu", rekla je Andrijana.

"

 

Andrijanina porodica nije dobro prihvatila njenu veziu sa reperom, ali je ovog puta mlada pevačica ispunila očekivanja:

"Neću pominjati dotičnog. Što se drugog dela pitanja tiče, reći ću samo da smo baš pre neki dan bili u Požegi, upoznao je moju baku. Čim je došlo do toga, onda više ne moram ništa da kažem. Što se tate tiče, pa vidi, prvi put u životu mi apsolutno ništa nije rekao. Čak je prokomentarisao da prvi put pored sebe imam pravog muškarca, koji zna da me učini srećnom. Jer čim on to vidi, to i jesam."

Andrijana je otkrila čega je morala da se odrekne zarad veze sa izabranikom, pa se osvrnula na roditeljstvo u kojem bi se sa njim vrlo rado ostvarila.

Đekson i Andrijana
Đekson i Andrijana, Foto: Youtube Screenshot

"Nisam morala ničega da se odreknem. Prihvatio me je onakvu kakva jesam, moj posao, moj život, kao i ja njegove životne navike i obaveze. Jako mi je bitno što je siguran i ima poverenja u mene, razume posao kojim se bavim, a složićeš se, da je danas to jako teško za muškarca. Ustvari, lažem, odrekla sam se svog ponedeljka da posle radnog vikenda idem gde mi je volja, jer svaki put kada radim jedva čekam da se vratim kući da ga vidim. Pazi, ako me bude čuvao, mazio i pazio kao do sada, necu imati razloga da se brinem hoću li ili ne, deca će doći sama po sebi. A volela bih da sve to bude tako", kaže Andrijana.

Radonićeva je jasno stavila do znanja šta nikada ne bi oprostila:

"Kakvo pitanje usred zaljubljenosti (smeh)! Sad bih mu sve oprostila... Šalim se, ne bih. Kada bi postao sve suprotno od ovoga što je sad. Laž, izdaju i nepoštovanje", rekla je za kraj Andrijana.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi