ŠOK POTEZ! Ona je sinoć ZAUVEK IZBAČENA iz Zadruge! Pokušala da PREVARI Velikog šefa, a onda joj je Dušica OTELA OVO!

Nakon što je Elvira Ivazović napustila imanje, ona je došla u studio kako bi razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Dušica Jakovičjević
Dušica Jakovičjević, Foto: Screenshot Youtube

Iako je bila samo nedelju dana u "Zadruzi 2", to je dovoljno da Elvira stekne utisak o svim stanarima Bele kuće. Ona je ušla kao potencijalna devojka Bore Santane, ali izgleda da ni ovoga puta zadrugar nije imao sreće u ljubavi.

 

Odmah po ulasku u studio prenela je svoje utiske tokom učešća.

"Ja sam se po susretu sa svim ljudima iznenadila kupatilom i kuhinjom. Nisam opravdala očekivanja, ali sam naučila ovde mnogo. Toliko je prelep prostor, da se ti detalji ni ne vide. Drugačije je kad tamo živite", ispričala je Elvira.

Dušica je dala Elviri prazan papir i olovku kako bi prograsila novog vođu. Međutim, kako se Elvira dogovorila sa Lepim Mićom da ga postavi za vođu, Dušica je pocepala pismo, te je bivša zadrugarka morala ponovo da imenuje novog stanara Bele kuće za vođu.

 Elvira Ivazović
Elvira Ivazović, Foto: Screenshot Youtube

"Ne moraš do kraja... Evo i zašto. Podrazumeva se da kada neko utiče na vas u Zadruzi, kada se dogovarate... Da taj ne može da bude vođa. Izvoli i piši novo pismo. Stalno oni misle da ne vidimo, da ne čujemo... Dakle, Mića ne može, jer ste se dogovarali. Ja ću vam reći da Mića nije jedini koji je sugerisan. Da li ćemo pocepati i drugi papir?", rekla je Dušica Jakovljević.

Elvira je zatim imenovala drugog ukućanina, a ko će biti vođa narednih dana, saznaćemo uskoro.

U video-prilogu možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi