SAMO TO NIKO NIJE ZNAO O NJOJ! Ovo je MRAČNA TAJNA Miljane Kulić! Krila je to kao zmija noge, a ima veze sa Ivanom Marinkovićem!

Isplivalo sve...

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Miljana Kulić je nakon raskida sa Lazarom Čolićem Zolom, nastavila mučnu raspravu sa njim jutros u zoru. Ona je imala potrebu da tom prilikom, kaže sve što joj stoji na duši. Pročitajte OVDE sve detalje života Miljane Kulić sa Zolom.

Tom prilikom ona je iznela šokantne detalje iz zajedničkog života sa Zolim. Od toga da je on uzimao travu, a ona mu davala novac za istu, do toga da je ona za to vrema ostavljala dete samo sa njim i dadiljom, kako bi išla u kockarnicu.

U jednom momentu ona je želela da oda još nešto iz njihovog života, ali je Zola sprečio jer je smatrao da bi ovo još više moglo da doprinese narušavanju njenog ugleda. Pročitajte OVDE kolike dugove je Miljana napravila dok je bila napolju. 

Ipak, ono što je mnogima okupiralo pažnju u toku njihovog razgovora je Miljanina tvrdnja da nikada nije volela Zolu, već da je sa njim bila kako bi prebolela Ivana Marinkovića, sa kojim je dobila sina i "ovog što je ušao u rijaliti" citiramo njene reči.

Miljana Kulić, Ivan Marinković
Miljana Kulić, Ivan Marinković, Foto: Alo!

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi