ALEKSANDRI ĆE POZLITI Ovaj snimak pokazuje razliku između Davidove veze sa Subotićevom i sa Koraćevom! (VIDEO)

Aleksandra i dalje veruje u ljubav, ali posle ovih dokaza sve će se promeniti

Ana i David
Ana i David, Foto: Screenshoot Youtube

Ana Korać i David Dragojević, nakon diskvalifikacije njegove devojke Aleksandre Subotić koja je na Božić fizički nasrnula na Minu Vrbaški, uživaju u ljubavi koja se dogodila pred kamerama "Zadruge 2".

Zbog veze Ane i Davida oduševljeni su milioni gledalaca koji su na društvenim mrežama napravili mnogobrojne grupe koje podržavaju njihovu ljubav, a sada su fanovi napravili i video-klip u kom dokazuju razliku između Davidove veze sa Aleksandrom i Anom.

U prvom delu prikazani su Aleksandra i David koji igraju tokom jedne žurke, međutim u snimku se vidi da David i nije baš bio preterano raspoložen da uživa sa Subotićevom, koja je tada na sve načine pokušavala da ga pokrene, što joj nije pošlo za rukom.

Aleksandra i David
Aleksandra i David, Foto: printscreen

U drugom delu snimka prikazani su Ana i David, koji igraju takođe tokom žurke koja je bila priređena povodom dočeka srpske Nove godine, kada je Dragojević bio u potuno drugačijem raspoloženju. On je tada sve vreme pevao, nije skidao osmeh sa lica i uživao u igri zajedno sa Koraćevom, koju je u više navrata i dodirivao.

Podsetimo, David je nedavno skinuo prsten sa ruke koji je bio simbol njegove ljubavi sa Aleksandrom, a tokom pitanja gledalaca izjavio je i kako se nadao boljim danima u svojoj vezi sa Subotićevom, međutim do toga nije došlo, te se zaljubio u Koraćevu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi