APELUJU NA POLICIJU, SUDOVE I TUŽILAŠTVO DA OSUDE NASILNIKA Pinkovo saopštenje povodom fizičkog nasilja u "Zadruzi"!

Ovim putem Pink International Company želi javno da oštro osudi bilo kakvu vrstu nasilja, bilo da je fizičko, psihičko ili verbalno.

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

U sredu 12. juna u ranim jutarnjim satima, jedan od učesnika rijalitija “Zadruga”, koji se emitujena Televiziji Pink, fizički je nasrnuo na dve učesnice. Nedavno vraćeni takmičar Miroslav Miki Djuričić prvo je ošamario Suzanu Perović, sa kojom je u emotivnu vezu stupio tokom trajanja rijaliti programa, a potom štakama udario Nadeždu Biljić.

 

Mikiju je odmah po incidentu produkcija izrekla najdrastičniju kaznenu meru, prema propozicijama takmičenja, te je on isto veče diskvalifikovan. Na osnovu ugovora koji je takmičar potpisao sa RTV Pink, uslediće i tužba protiv njega, a ovim putem apelujemo i na nadležne organe – policiju, sudove i tužilaštvo da postupe u skladu sa zakonom i osude nasilnika.

Miki, Nadežda
Foto: Screenshoot Youtube

Kako je programski koncept televizije Pink pre svega osmišljen da informiše ili zabavi gledaoce, ovim putem želimo da gledaocima, ali i svim učesnicima rijaliti šou programa “Zadruga” stavimo do znanja, da će bilo kakav vid nasilja, biti drastično sankcionisan i da će trpeti pravne i finansijske posledice. Ovim putem želimo i da naglasimo da nedolično ponašanje jednog učesnika u borbi za vrednu nagradu neće ugroziti dalji tok takmičenja do planiranog završetka.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi