Pretrnula je od straha zbog Luninih jauka: Tek tad sam shvatila šta je prava istina, bilo je jezivo!

Scena koja ne da mira mnogima

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: Printscreen Youtube

Luna Đogani i Eleonora Miljković imale su žestok sukob nakon zadrugarske žurke na kojoj je pevao blogerkin bivši dečko Sloba Radanović. Makedonka ističe da se veoma uplašila kad je čula Lunin vapaj za Slobodanom, ali i istakla da je upravo u tom trenutku shvatila "ko joj šta misli".

"Jasno je da ona tu priču nije završila. Uplašila sam se kad sam videla kako je vrištala u pabu nakon susreta sa njim, strašno je bilo. Nije imala razlog mene da vređa. Kad je ušao da peva na žurki Sloba mi je namignuo. Ja sam rekla da je simpatičan i svi su skočili na mene. Tada sam prvi put imala priliku da vidim ko mi šta misli. To im je bio jedini način da me izvređaju, shvatila sam da mi mnogi tu zapravo žele zlo", izjavila je bivša zadrugarka.

Inače, pre nego što je usledio fijasko, Eleonora je Lunu izuzetno poštovala.

"Od ulaska u 'Zadrugu 2' poštovala sam Lunu. Bilo mi je iskreno žao zbog svega što je prošla u rijalitiju sa Slobom i Kijom. Nisam podržavala njen postupak, ali svakako mi je bilo žao jer verujem da joj je bilo teško. Svi smo mi ljudi i pravimo greške. Međutim, ona mi je rekla da je zaista završila sa Slobom i da je na njihov odnos stavila tačku, što očigledno nije istina", izjavila je kada je napustila Belu kuću.

Eleonora Miljković
Eleonora Miljković, Foto: Printscreen Youtube

Po izlasku, priznaje, veoma je iznenađena ponašanjem pojedinih bivših cimera.

"Još sam u šoku. Pogotovo kad sam videla snimke iz perioda mog boravka u rijalitiju. Gledaoci zapravo imaju mnogo bolji uvid u sve što se dešava nego rijaliti učesnici, mi ne možemo sve da vidimo. Ponašanje pojedinaca me je i te kako iznenadilo, ali ono što mogu da kažem je da mi sam rijaliti neće nedostajati, ali hoće neki ljudi. Tu su svakako Lepi Mića i Olja Bajrami", otkrila je ona.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi