SUBOTIĆEVA ĆE ODGOVARATI PRED ZAKONOM Produkcija podnosi krivičnu prijavu protiv Aleksandre!

Aleksandra Subotić se pojavila pijana na kapiji „Zadruge“ samo dan nakon što je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški. Ona je preskočila ogradu i ilegalno upala na posed TV „Pink“, zajedno sa Nemanjom Tošićem, a kada su pripadnici obezbeđenja prišli da ih izbace sa imanja, oni su ih verbalno i fizički napali.

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Printscreen Youtube

 

- Aleksandra i Nemanja su pijani preskočili ogradu i želeli da nasilno uđu u „Zadrugu“. Aleksandra nije mogla psihički da podnese bliskost Ane Korać i njenog verenika Davida, koja je tokom celog dana, ali i kasnije, tokom žurke, bila evidentna. Kada je obezbeđenje pokušalo da im objasni da čine krivično delo i da ne smeju tu da borave, oni su fizički nasrnuli na reportere i organizatore. Ubrzo je pozvana policija iz Pećinaca - ispričao je za „Alo!“ izvor upućen u čitav događaj. 

 

Čim su shvatili da će biti privedeni, pobegli su, ali ne zadugo. Kako smo saznali, policajci su ih tokom noći uhvatili i priveli na informativni razgovor, nakon čega su pušteni, ali uz prijave za remećenje javnog reda i mira. 

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Instagram

Sa Televizije „Pink“ su potvrdili naša saznanja, ali nisu želeli da komentarišu spornu situaciju. Kratko su nam samo rekli da će shodno zakonu podneti krivične prijave protiv Aleksandre i Nemanje.

Aleksandra moli da se ne glasa za Davida

Iako još ne želi da se oglašava javno povodom svoje diskvalifikacije iz najgledanijeg rijalitija u zemlji, Aleksandra putem društvenih mreža moli pratioce da ne glasaju za njenog verenika. - Ne glasajte za Davida. Tako smo se nas dvoje dogovorili - tvrdi Subotićeva na svom Instagram profilu.

Aleksandra u toku jučerašnjeg dana nije želela da govori za medije.

„Alo!“ je pronašao diskvalifikovanu zadrugarku u porodičnom domu njenog verenika Davida Dragojevića u Veterniku, u kojem je o njenoj ćerki Magdaleni mesecima brinula Davidova majka Biljana.

- Aleksandra jeste tu, kod mene je, ali ne želi da daje bilo kakve izjave. Još je pod stresom i u šoku, tako da ni ja ne želim da na nju vršim pritisak. Kada ona sama bude spremna, javiće vam se - rekla je juče Biljana Dragojević za „Alo!“.

Kada smo je pitali da li je tačno da je u toku noći bila privedena u policijsku stanicu u Pećincima, kratko je rekla:

- Ne želim da joj stvaram presiju i o tome sa njom pričam. Možda je tačno, možda i nije, kada sama bude želela, reći će vam.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Instagram

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi