SARA RELJIĆ ZA VIP O ZABRANJENIM TEMAMA Progovorila o samoubistvo, dotakla se abortusa, a ono što je rekla o prostituciji...

Pinkova Zvezda i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Sara Reljić, odgovarala je na zabranjene teme. Pogledajte šta misli o gej brakovima, prostituciji, razvodu, abortusu...

Sara Reljić
Sara Reljić, Foto: Alo!/N. Vujanović

Razvod

Podržavam dobar razvod. Ja sam dete razvedenih roditelja, a njihov razvod je bio dobar jer nisam osetila nikakve posledice. S druge strane, poznajem dosta dece čiji su roditelji bili u lošim brakovima i koja su mnogo trpela zbog toga.

Gejevi i deca

Bitno je samo da ljudi vole i uvek je lepše da dete živi u toplom domu nego na ulici ili u domu za nezbrinutu decu. Gejevi su trenutno u poziciji da se bore sami protiv svih, a to čine zato što se vole i žele da budu zajedno i normalno je da se bore za svoja prava. Nemam ništa protiv toga da se venčavaju i usvajaju decu, naprotiv, podržavam ih u toj borbi.

Lake droge

Nisam za legalizaciju marihuane. Ukoliko je u medicinske svrhe, isključivo sam za to da se prima u medicinskim ustanovama i pod nadzorom lekara, a ne da svako može da je kupi jer je legalna.

Prostitucija

Prostitucija je u Nemačkoj legalizovana, ali smo mi daleko od toga. Ne bih glasala za to da u Srbiji prostitucija bude legalno zanimanje.

Eutanazija

Ako pacijent to želi ili ukoliko porodica tako odluči, trebalo bi da se omogući eutanazija. Svako ima pravo da sa sobom i svojim životom radi šta želi, a ako već boluje od neizlečive bolesti i umire od bolova, ljudski bi bilo prekratiti mu muke i isključiti ga sa aparata.

Život posle smrti

Mislim da postoji više svetova. Smrt je materija, a to je fizička stvar. Postoji život nakon smrti, čvrsto verujem u to.

Sara Reljić
Foto: M. Jošida

Psihijatar

Mislim da nije sramota ići kod psihijatra, naprotiv. Svako ko može sebi finansijski da priušti trebalo bi to da uradi. Svako kome je potrebna pomoć u bilo kom smislu treba da je potraži, a ne da maltretira druge.

Samoubistvo

Samoubistvo je kukavičluk. Nikada nisam bila u situaciji da pomislim, a kamoli uradim nešto slično jer mislim da nam je život dar od boga. Nemamo pravo da ga oduzimamo samo zato što ne možemo da se izborimo s nekim problemom. To samo kukavice mogu da urade.

Abortus

Abortus je greh, ali ga u nekim slučajevima opravdavam. Ukoliko je trudnoća neželjena, ukoliko je do nje došlo nakon silovanja, ukoliko taj neko nema nikakva materijalna sredstva niti druge uslove za podizanje deteta, u takvim slučajevima odobravam abortus. Vernica sam i mislim da je greh, ali sa ove druge strane, mogu da razumem i opravdam.

Sara Reljić
Foto: Screenshoot Instagram

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi