PLANIRALI I BRAK Progovorio biznismen iz Šapca čije dete je Ana Korać ABORTIRALA: Koristila ga i tajila, a evo zašto su RASKINULI!

Bili su u ljubavi pre njenih silikonskih operacija...

Ana Korać, Dragoljub Starčević
Ana Korać, Dragoljub Starčević, Foto: Printscreen

Ana Korać trenutno je u srećnoj vezi sa Davidom Dragojevićem, sa kojim planira brak i decu, ali sve to isto pričala je i svom bivšem dečku Dragoljubu Starčeviću iz Šapca.

"Ana je koristila Daču. Bila je sa njim pre svih operacija i stalno pričala kako želi silikone. Oni su dugo bili zajedno, skoro dve godine, planirali su i brak i decu. I njemu je kao i davidu govorila iste laži, a kada je ostala trudna, bez Dačinog znanja abotrirala je i tada su raskinuli. Svi iz Šapca dobro poznaju Anu, a Dača nikad nijednu lošu reč nije hteo da kaže, prvenstveno iz poštovanja prema njenoj porodici. Kasnije, kada je stavila silikone, počela je da ga zove, ali on je već uplovio u ozbiljnu vezu i nije joj se javljao na telefon", kaže izvor.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Dejan Briza

Anin bivši je takođe potvrdio da je bio sa njom u vezi.

"Ana i ja smo bili zajedno pre svih njenih operacija, davno je to bilo. Mogu vam reći da je ona mnogo bolje izgledala pre svih tih intervencija, bila je mnogo lepša dok je prirodnije izgledala, sada je baš preterala. Nismo ostali u kontaktu ali ne kajem se što sam bio sa njom. Super joj je porodica a i ona je. Nisam je posle toga sretao jer nemamo zajedničko društvo. Sada sam u ozbiljnoj vezi i stvarno se ne bih vraćao na temu Ane Korać. Povremeno pogledam Zadrugu, vidim da se lepo snašla, da je sa Davidom. Želim im sreću, ne znam da li će potrajati, a i ne zanima me."

Na pitanje da li je razlog njihovog raskida to što je abortirala njegovo dete, Dragoljub nije hteo da odgovori.

"Ne želim to da komentarišem", kratko je rekao i završio razgovor.

Povezane vesti

 • Korisnik: maumau
  19/04/2019 - 14:57
  jezivo je na cega lici..raspasce se kao i kralj popa..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi