RAKRINKANA! ŽELELA JE DETE S NJIM! Zadrugari napali Pavla, a onda je on pobesneo! Izneo šokantne detalje iz veze sa Draganom!

Istina izašla na videlo!

Pavle
Pavle, Foto: Screenshoot Youtube

Sinoć su gledaoci postavljali pitanja zadrugarima, a u jednom trenutku došlo je do rasprave između učesnika "Zadruge" i Pavla Jovanovića, a potom između Dragane i Pavla, njenog bivšeg ljubavnika.

Prvo se potegla tema o tome da li je Dragana izjavila da želi dete sa Pavlom dok su bili u vezi. Ona je tvrdila kako to nikada nije rekla, dok je Pavlova strana priče bila drugačija. Ubrzo su ga napali i Zorica i Zlata, te je nastao haos za stolom.

 

- On je generalno pričao o tome. Ja sam rekla da imam Jovana, da želim sutra da mu podarim brata ili sestru, nisam rekla da sa njim želim dete - rekla je Dragana.

- Mislim da lažeš mnogo stvari, mnogo - rekla je Zlata Pavlu.

- Onog trenutka kada ovoj priči dođe kraj, šta ćeš da radiš ti ovde? Ušao si zbog nje! Šta ćeš ti posle da radiš, to me interesuje! - vikala je Zlata.

- Šta je sa oldtajmerima? - pitala je Pavla Zorica Marković. Potom se obratila Dragani i pitala nju da li Pavle ima oldtajmere.

- Ja znam da gospodin ima jedan oldtajmer, znam da vozi beli karavan, on stalno potencira financije neke, a ja to njemu nikad nisam rekla... Ja sam videla samo jedan oldtajmer - rekla je Dragana, posle čega je Pavle izneo kako ima dokaz na temu tog oldtajmera.

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube

- Jedna osoba iz produkcije je bila prisutna kada sam drugoj osobi prodao oldtajmera, tako da i za to ima dokaza - rekao je Pavle.

Pavle je potom pobesneo, te pomenuo kako ima kompletnu prepisku sa Draganom i povišenim tonom stao ispred nje i pitao je zbog čega laže.

- Pošto pominjemo dete koje se pominje, ja imam kompletnu prepisku. Ti znaš da smo se dogovarali da idemo na krstarenje i sama si rekla: "Mogli bismo da napravimo dete tamo". Zašto lažeš, kaži istinu! Stajali smo ispred butika, rekla si: "Greota da iz ovakve ljubavi ne nastane dete"! Šta se*eš?! - vikao je Pavle na Draganu i izneo kako mu je izgovarala kako bi volela da rodi još dvoje dece.

- Nema dinara, nema para da se razvede, zato je došla ovde - rekao je Pavle za Draganu, a potom su se u raspravu uključili i drugi zadrugari.

Pogledajte u nastavku kako je izgledala rasprava:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Radosav
  13/01/2019 - 02:00
  Povraca mi se od ovih ljudi polusvet
 • Korisnik: slavica
  10/01/2019 - 15:33
  Kako da je Pavle upropasti pa nije je on puskom naterao da mu bude ljubavnica,a ima muza rogonju i sina koja joj je jedina svetla tacka u njenom zivotu.
 • Korisnik: Vera
  10/01/2019 - 09:53
  Pavleta u početku bio džentlmen. Sada pokušava da upropasti Draganu i da je razvede. Gadan tip.
  • Sofija @Vera
   10/01/2019 - 19:11
   Koga briga ko je i sta je on, zena bila s drugim dok zivi sa muzem koji je maltretira. Sta je bre ovo da probam nesto drugo pa cu videti, pa videla da bez para ne moze.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi