MESIO JOJ GRUDI Zadrugari U NEVERICI gledali kako Ana Korać JAŠE Davidov POLNI ORGAN! Aleksandrin komentar ih je UNIŠTIO! (VIDEO)

Sinoć su stanovnici Bele kuće mogli da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana u "Zadruzi", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2
Foto: Screenshot Youtube

Sinoć su na jednom od mnogih snimaka zadrugari imali prilike da vide kako Ana Korać sedi na polnom organu Davida Dragojevića. Snimak pogledajte OVDE. 

 

Zadrugarima je bilo neprijatno da ovo gledaju, a posebno se to videlo kod Aleksandre Subotić.

"Da li je moguće da si me uhvatio za sisu. Pa šta, mi smo u vezi", prokomentarisala je kroz smeh Ana. OVDE saznajte kako Ana i David manipulišu narodom i koju beliku tajnu Koraćeve je otkrio Mila Milošević! 

Zadruga 2, Ana, David, Milan
Foto: Screenshot Facebook

"Ja sam ovo razumela kao Anino pokazivanje umeća. Ja ovo sebi nikad ne bih dozvolila, kod mene se videlo samo pomeranje jorgana. Ovo je simulacija za klijente da vide šta Ana ume da radi. Za mene je ovo gore od seksa", dala je svoje mišljenje Miljana.

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2
Foto: Screenshot Youtube

"Ja kao njegova bivša verenica nemam šta da komentarišem. Meni je neprijatno bilo koga da gledam. Oni pričaju o sebi, njihova dela pričaju o njima. Ne želim da razmišljam kome je ovo namenjeno, a šta oni rade to je na njima. Njoj kao ženskoj osobi ovo ne priliči", prokomentarisala je Aleksandra. OVDE pogledajte kako je David skočio da udari Mariju Kulić, dok se Ana na to smejala! 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Pavle
  24/05/2019 - 13:59
  Mesi, mesi, neće ništa da ti fali.
 • Korisnik: RadišaG
  24/05/2019 - 12:28
  Zavide joj jer obe nemaju muškarca.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi