TUGA! DRŽI SE ZA GLAVU, JECA! Zerina pitala Vladimira da li je zaljubljen u nju, a onda je usledio ODGOVOR KOJI NIJE OČEKIVALA! (VIDEO)

Žalosno.

zerina hećo
Foto: Screenshoot Youtube

Zerina Hećo i Vladimir Todorović su prošle nedelje ozvaničili svoju vezu, ali njihova sreća nije dugo potrajala. Zerina je načula da je zadrugarima pričao kako ne može da podnese njeno burno ponašanje za stolom.


Ona je danas ponovo pokušala da priča sa Vladom kako bi saznala u čemu je problem, i tada je došlo do svađe.

"Šta radim, trudim se oko tebe. Ja nikada ne grlim muškarca, ne tražim pažnju. Ja to radim tebi da bih ti pokazala da se trudim oko tebe, ali ti sumnjaš u mene. Ja nisam žena koja to trpi, navikla sam bez muškarca. Šta ja radim osim što volim da si blizu mene? Ti si totalno hladan" - pitala je Zerina.

zerina hećo
Foto: Screenshoot Youtube

"Neću da produbljujem ovu priču. Praviš nepotrebne stvari poput onog odlaženja noćas. Ne mogu da pređem preko nekih stvari, k*rčevi i psovke. Ne želim da se takve stvari vrzmaju oko mene" - odgovorio joj je on.

Zerina ga je nakon toga upitala da li je zaljubljen u nju.

"Jesam, ali..." - počeo je on da objašnjava.

Zerina ga je prekinula i odjurila u kupatilo gde je briznula u plač, a Zorica Marković je bezuspešno pokušavala da je smiri. Iako ju je čuo kako plače, Vladimir je samo produžio u sobu.

zerina hećo
Foto: Screenshoot Youtube

Kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta:

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi