SKANDALOZNO! Anabela napravila potez o kom bruji cela Srbija: Gagi plače, Natalija Trik FX oplela po njoj!

Podigla se velika prašina.

Gagi Đogani
Foto: Printscreen/YouTube

U domaćoj javnosti se podigla velika prašina zbog činjenice da je Anabela Atijas pustila 14-godišnju ćerku da otputuje sa dečkom na Tenerife, a sada je navodno i do Gagija Đoganija stigla vest o tome.

 

Anabela i Gagi
Foto: YouTube/printscreen

- Gagi i Nina su veoma vezani, prethodne dve godine su živeli zajedno jer Anabela nije bila stabilna zbog svih stvari koje su se dešavele Luni Đogani. Ipak, niko nije očekivao da sada dete od 14 godina pusti na Tenerife, i to sa dečkom. Užas - ispričao je Gagijev prijatelj za "Svet".

- Izgleda da je njoj to normalno jer je Luna u tim godinama uveliko živela sa svojim tadašnjim dečkom. Gagiju danima nije bilo dobro, rekao je i Ermini: "Anabela ovo nije smela da uradi".

- Mislili smo da se Anabela sa Lunom opekla i platila školu, ali očito nije - zaključio je on.

Gagi i Ermina
Foto: Printscreen/Youtube

- Ne želim od toga sada da pravim neku priču. Ja sam upućena u to gde sam pustila dete, ona je u sigurnoj porodici i tamo je sa svojim dečkom. Njegova tetka je sa njima. Njih dvoje su u vezi godinu dana i ja imam puno poverenja u svoje dete, koje je zrelo. Ne vidim tu ništa sporno - izjavila je ovim povodom nedavno pevačica za "Srbiju Danas".

Ovim povodom se oglasila Natalija Trik FX, a njene reči se verovatno neće dopasti.

Natalija Trik Fx
Foto: Printscreen/Dailymotion

- Ne čudi me ovaj Anabelin potez jer Nina je sportista i ima drugačije viđenje stvari. Nina i Luna su dva različita sveta. Nina ne pije, ne puši, ne izlazi, za razliku od Lune, koja je u tim godinama radila šta je htela - izjavila je pevačica.

- Ja sam drugačiji tip majke, dete stalno zivkam i brinem se. Kada ode sa devojkom na jednu noć, meni već nije dobro, a kamoli tolika udaljenost, ali nek svako radi kako misli da treba - rekla je Natalija.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi