SELJAČINA TEŠKA, JOŠ BI PEVAO ZA 100 EVRA! Gagi Đogani izvređao Slobu Radanovića! Bivšeg ćerkinog dečka ne može da gleda očima!

"Bez Lune bi bio nula", rekao je denser.

Gagi Đogani
Gagi Đogani, Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Gagi Đogani nakon pobede svoje mezimice Lune otvoreno govori o Anabeli, Marku Miljkoviću, o međusobnim porodičnim odnosima, ali nije izostavio ni da se dotakne teme Slobe, kog i dalje smatra najvećim krivcem za Lunino loše psihičko stanje u prvoj, ali delimično i drugoj sezoni “Zadruge”.

 

Gagi je između ostalog rekao sve što misli o Slobi Radanoviću, Luninoj bivšoj ljubavi i priznao da mu nije bilo pravo, što joj on nije ni čestitao pobedu, nit ju je pozdravio.

ISPALILA MILJKOVIĆA U POSLEDNJI ČAS Luna je sinoć napustila stan, ali ne sa Markom! Evo gde je otišla sa NJIM, sve je snimljeno! (VIDEO)

gagi đogani
gagi đogani, Foto: Screenshoot Youtube

 

“Luna nije njegov nivo. Bitno da je Sloba sam svoj nivo. On je seljak jedan običan. Seljačina teška, balvan jedan. Ko je on da kaže da se neće pozdraviti sa njom jer nema potrebe I da joj ne bi pružio ruku jer je pobedila. Taj isti Sloba Radanović seljačina će morati da uzme Luninu sliku i da stavi u novčanik, pa svaki put pre nastupa da uzme lepo otvori novčanik pa poljubi Luninu sliku. Bez Lune bi bio nula. Pevao bi još uvek u Zrenjaninu za 100 evra o to mu je mnogo", rekao je Gagi.

POSLE NJE PREŠAO NA PLAVUŠU! Gagi Đogani STRASNO LJUBIO atraktivnu crnku naočigled Lune i Anabele, pa drugu pipkao i mazio!

Podsetimo, denser je u prvoj sezoni podržavao ljubav Lune i Slobe, čak je i navijao da se pomire, a sad je promenio mišljenje.

Pogledajte BONUS video:

Prvi pobednički intervju Lune Đogani, besna kao ris na Marka Miljkovića!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi