ČUPA JOJ KOSU I UŠI! Gagi Đogani napao Sašku Karan! Sve odjekivalo od vriske! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Haos koji se prepričava...

Gagi Đogani
Foto: printscreen

Neprijateljstvo Saške Karan i Gagija Đoganija, čini se nikao se ne stišava, već vremenom postaje sve veće. Tako je sinoć Saška Karan likovala svaki put kada je neko od zadrugara u toku nominacija spomenuo njegovo ime u negativnom kontekstu. Isto tako Saška vrlo često svojim provokacijama ne dozvoljava Gagiju da završi misao.

Mnoge stvari koje se dogode u rijalitiju, vremenom se zaborave, a kako bismo se podsetili njihovog prvog sukoba, pronašli smo snimke iz rijalitija "Farma".

Saška je poznata kao provokator, a nakon jedne od takvih provokacija Gagi je skočio i potrčao ka Saški, zatim uspeo da je stigne iako je ona pobegla uhvatio je za revere, a potom joj čupao kosu i uši. U trenutku najvećeg besa razdvojili su ih Sani i Natalija Trik Fx, a zatim i Lepi Mića koji se tu našao. Scena je bila više nego agresivna, a atmosferu su dodatno začinili i Natalijini i Saškini vrisci.

HITNA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI?! Bora i Nikola kao razjareni bikovi! Nisu mogli da ih obuzdaju! (VIDEO)

Saška Karan
Foto: Printscreen

Nakon tog snimka vidi se i kako je Gagi nakon toga pokušao da provli kod Saške u izolaciju, pokušavajući da vrata probije sekirom, koju ona i danas svakodnevno pominje.

"POKAZALA MI JE SLIKU I REKLA DA JE UMRLA DIJANA" Otac Maje Marinković otkrio sve o njenoj vezi sa Karićem! Evo šta se krije iza teških uvreda!

Pogledajte kako je to tada izgledalo:

 

BONUS VIDEO

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  10/11/2019 - 14:27
  Trebao je toj primitivki da iscupa jezicinu. Narasla joj jezicina jer nema muskarca pored sebe , vec papucara sa velikom pufnom.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi