SIN "KRALJA NAFTE" U CENTRU SKANDALA Iva iz "Zadruge" u vezi sa bahatim biznismenom! Poseduje nekoliko firmi i ima gomilu novca! (FOTO)

Hit priča!

Iva sa dečkom
Iva sa dečkom, Foto: Screenshoot Instagram

Hrvatica Iva Grgurić zaintrigirala je region svojim ulaskom u "Zadrugu 3". Ona je tom prilikom istakla da je slobodna, međutim na njenom Instagram profilu situacija je drugačije. Iva je ovog leta objavljivala zajedničke slike sa Marinkom Zovkom, biznismenom iz Bosne i Hercegovine, koji je u regionu poznat kao bahati sin "kralja nafte".

"OSIM ŠTO PRODAJEŠ DROGU?" Filip Mijatov otkrio čime se stvarno bavi, a onda je spomenuo i Karića!

Pročitajte još

Marinko Zovko je sin bosanskog "kralja nafte" Ivice Zovka i naslednik korporacije "Zovko kompani", koja u svom sastavu ima 15 firmi, a zbog svoje bahatosti i divljačke vožnje kontroverzni biznismen dospeo je do svih medija u regionu.

 

U žiži javnosti bio je u decembru prošle godine, kada je objavljena vest da je vozač automobila marke "audi A8" zaustavljen na auto-putu Beograd - Šid jer je po klizavom kolovozu usred jake mećave vozio brzinom od 245 kilometara na sat. Dan kasnije postalo je jasno da je reč o Marinku Zovku, biznismenu iz Bosne i Hercegovine, poznatom po tome što se "na sva usta" hvali brzom vožnjom.

Marinko Zovko
Marinko Zovko, Foto: Screenshoot Instagram

 

Samo je ona došla na svadbu iz Milijanine porodice! Otac i majka nisu hteli da čuju!

AUTOR: Blic/I. M. DATUM I VREME: 07.09.2019. 13:14 - 07.09.2019. 13:28 Ne podržavaju je. Milojko i Milijana, Foto: Screenshoot Na svadbu Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) danas nije došao niko od njegove rodbine, a sa Milijanine strane prisutna je jedino njena baka. PLAŠE SE ZA NJEGOV ŽIVOT!

 

Ovaj muškarac je inače poznat po divljanju na putevima širom regiona, a "proslavio" se 2006. godine kada je "mercedes brabusom" deonicu dugu 191 kilometar od Zagreba do Slavonskog Broda prešao za samo 28 minuta?! On je tada za lokalne medije rekao da je kupio "novi automobil" i da je morao da ga "nagazi".

Iva Grgurić
Iva Grgurić, Foto: Screenshoot Instagram

Iva je stalno postavljala fotke sa Marinkom i u opisu stavljala ljubavne komentare. Isto tako u centra pažnje je došla kada se zakačila sinoć u Zadruzi sa Tarom Simov, koja joj je zamerila što je bila bliska sa Vladimirom Tomovićem.

BONUS VIDEO:

Zavirite u salu gde se venčavaju Milojko i Milijana, ovako je dekorisana!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi