MISLILI SU DA IH NIKO NE GLEDA! Mlađan i Ivana Radić dohvatili se nasred sobe! Budni ukućani imali šta i da vide! (VIDEO)

Kamere sve zabeležile!

Mlađa
Mlađa, Foto: Screenshoot

Odmah nakon što je Veliki šef ugasio svetla i dao znak da je vreme za spavanje, svi zadrugari su se utišali i ispoštovali one koji su odmah utonuli u dubok san.

Međutim, budno oko kamera je i dalje posmatralo ukućane, a oni nisu ni bili svesni da su i dalje u centru pažnje. Mlađan Jovanović se u sobi našao sa bubnjarkom Ivanom Radić, a onda su se na brzinu poljubili, nakon čega je pao i prvi zagrljaj.

UPRKOS ZABRANI KONTAKTA SA NJOM! Toma Panić pozvao trudnu Nadeždu, ovo su svi detalji razgovora!

Mlađan Jovanović i Ivana Radić
Mlađan Jovanović i Ivana Radić, Foto: Printscreen/YT

Oni su bili sigurni da to niko nije primetio, osim Tare Simov i Nikole Orozovića koji su u tom trenutku bili budni i šokirano ih posmatrali. Bubnjarka i Mlađan već neko vreme su sve prisniji , bilo je očekivano da će se ovo i desiti.

"NE BI IMAO PORODICU ZBOG ONOGA ŠTO JA ZNAM!" Krunićka se žestoko sukobila sa Janjušem! Nisu mogli da je smire, obezbeđenje je držalo sve vreme! (VIDEO)

Mlađan Jovanović i Ivana Radić
Mlađan Jovanović i Ivana Radić, Foto: Printscreen/YT

Ono što možemo da očekujemo jeste i nastavak ovog poljupca jer Mlađan je na ulazku u rijaliti rekao da se ne stidi seksa pred kamerama!

Stefan Karić i Iva Grgurić nisu marili za kamere pa se prepustili vreloj akciji! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 18.09.2019. 10:52 Ne stide se! Iva i Stefan Karić, Foto: Printscreen/YT Poznato je da su Iva Grgurić i Stefan Karić ove nedelje potrčci i da zbog toga njih dvoje spavaju u izolaciji. Iz prakse se dokazalo da je ta izolacija talična za mnoge zadrugre i da su tamo otpočele mnoge veze.

U nastavku možete pogledati video prilog sinoćnjeg događaja:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi