POBEGLA U ZADRUGU ZBOG PARA! Ova ukućanka je pozajmila 15.000 evra od kamataša za kocku: To joj je bilo malo pa je uradila i ovo!

Iako mnogi učesnici "Zadruge 3" tvrde da su se obreli na imanju u Šimanovcima zbog promocije, istina je u dosta slučajeva drugačija.

Zadruga 2, logo
Foto: Screenshot

Slučaj Ive Grgurić je nešto drugačiji.

Iva Grgurić
 Foto: Screenshot Youtube

- Iva se nikad nije kockala, međutim, sa drugaricama koje imaju te afinitete počela je da obilazi kazina i malo pomalo, rulet joj je ušao u krv. Navukla se toliko da je noću išla sama da kocka. Kako obično biva, imala je neki manji dobitak koji ju je povukao da uloži još više para, a onda je krenula da gubi. Nije umela da se zaustavi, pa je usred kazina pozajmila oko 15.000 evra od jednog kamataša - otkrio je izvor.

- Mislila je da će dobiti i da će moći da vrati taj novac, ali je samo još više išla ka dnu. Kada je shvatila šta je uradila, bilo je kasno. Pošto je taj čovek opasan, ona se dosetila da pozajmi kod drugog kamataša 15.000 evra kako bi ovom prvom vratila. To je i uradila, ali nije računala da će u jednom momentu dugovati duplo.

Iva Grgurić
Foto: Printscreen

- Naivno je uzela pare, a ovaj joj je bukvalno svaki dan stavljao kamatu. Pre nego što će ući u "Zadrugu", kamataš je sreo u jednom kafiću i rekao da ima 15 dana da mu spremi novac, da ga ne zanima kako će da se snađe, a onda joj je zapretio da će joj lično naći mušterije za se*s ako ga ne ispoštuje i ne nabavi mu novac - dodao je izvor.

Iva Grgurić
Foto: Printscreen Instagram

- Iva je bila jako uplašena, a kad je dobila poziv za "Zadrugu" shvatila je da jedino tako može da zaradi i vrati pare. Nekoliko sati pre nego što će ući u rijaliti, ona je kamatašu napisala poruku da ulazi u "Zadrugu" i da ima dobar honorar, te da će čim izađe da mu vrati dug.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi