OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA Ova zadrugarka je oralno zadovoljila Ivana Gavrilovića nakon samo 3 dana od ulaska u rijaliti!

U Zadruzi nastao muk!

Ivan Gavrilović
Ivan Gavrilović, Foto: Printscreen

U Rajskom vrtu zadrugari su slušali Drvo mudrosti koje je čitalo tajne koje su ranije tokom večeri napisali. Naime, kako trenutno velelepnim imanjem drma "Misterija broja 25", zadrugari će biti stavljeni na razne izazove ove nedelje, a večeras su slušali tajne koje su odali jedni o drugima.

- Sledeća tajna je vezana za Monju. A neko ko je pisao ovu tajnu, koristio je malo bezobrazne reči, pa ću morati da kažem samo prvo slovo. Slušajte me pažljivo, Monja je tri dana nakon ulaska u Belu kuću p. k. Ivanu Gavriloviću! - pročitalo je Drvo, a onda je Monja odreagoval.

KOD NJE SU SE OKUPLJALI NAJVEĆI MAFIJAŠI?! Baba Filipa Mijatova držala javnu kuću u centru Beograda?!

Monja
Monja, Foto: Printscreen/YT

- Ovo je strašno smešno i lepo, divno, divno! Taj ko je napisao baš ima... Ja nemam blage veze ko je to napisao, ali neko kome mnogo smetam. Ja bih se stidela ovog da sam na njegovom mestu - bila je ironična Monja.

MISLILI SU DA IH NIKO NE GLEDA! Mlađan i Ivana Radić dohvatili se nasred sobe! Budni ukućani imali šta i da vide! (VIDEO)

Monja
Monja, Foto: Printscreen/YT

- Možda sam spavao malo ja. Što se mene tiče nije istina. Ne znam šta da kažem - našalio se Ivan.

BONUS VIDEO:

Tamara Đurić se pojavila u nikad izazovnijoj kombinaciji! Bela boja sve otkrila!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi