"JE*AĆU TI MAMU ŠIPTARSKU" Sani i Ivan Gavrilović žestoko zaratili, pale teške reči!

Žestoko!

Ivan Gavrilović
Ivan Gavrilović, Foto: alo!

Ivan Gavrilović i Sani Trik Fx sukobili su se tokom sastanka za crnim stolom, a reči koje su izgovorene prete čak da diskvalifikuju pevača. 

"BIO SAM OGRANIČEN, JEDNA GEJ DOKTROKA MI JE POMOGLA" Vladimir Tomović se lečio kod psihijatra od homofobije! Sa knedlom u grlu otkrio sve detalje! (VIDEO)

 

Naime, počela je rasprava oko nastupa napolju, a Ivan je optužio Sanija da je uzimao više para od na jednom nastupu. To jest da je bakšiš "gurao u gaće". U jednom momentu nastao je žestok rat a Ivan je nasrnuo na Sanija i uvredio ga na nacionalnoj osnovi.

Pogledajte u kakvim uslovima Miljana drži sina Željka u rijalitiju, ovo je gore od noćne more! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 14.09.2019. 16:45 - 14.09.2019. 16:51 Prljavo! Miljana Kulić, Foto: Dejan Briza/Alo! Danas u toku dana kamera je slučajno snimila apartman Miljane Kulić u kojem se ona nalazi zajedno sa mama Marijom i sinom Željkom. "BIO SAM OGRANIČEN, JEDNA GEJ DOKTROKA MI JE POMOGLA" Vladimir Tomović se lečio kod psihijatra od homofobije!

 

- Da ti je*em mamu šiptarsku ja - vikao je Ivan i krenuo na Sanija, ali je obezbeđenje sprečilo sukob i izvelo Ivana van prostorije.

BONUS VIDEO:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi