STRAVIČNE TAJNE Tara Simov tukla majku i lupala joj šamare! Učesnica "Zadruge" pravila haos u porodičnom domu

Šok

Tara Simov
Tara Simov, Foto: printscreen

Najkontroverznija i najmlađa učesnica treće sezone rijalitija „Zadruga“ Tara Simov otkrila je cimerima da nije u dobrim odnosima s majkom, ali nije želela da prizna pravi razlog njihovog sukoba.

VIP magazin otkriva detalje porodičnog odnosa, odnosno zašto je Tarina majka posle izlaska iz zatvora odlučila da se preseli na Zlatibor.

Naime, kako izvor blizak Tari kaže, ona je majku mučila i tukla skoro svakodnevno, pošto ova nije imala novca za njene prohteve, izlaske i skupu garderobu.

Tara Simov
Tara Simov, Foto: Printscreen/Youtube

- Dok je Tarina mama bila u zatvoru, ona je navikla na skup život jer su joj tada pomagale imućne drugarice i „drugovi“, međutim kada joj je majka puštena na slobodu, nije više bilo prijatelja koji su joj finansijski pomagali. Tara je očekivala da će joj ona pružiti lagodan život na koji je navikla, ali od te zamisli nije bilo ništa, budući da je njena mama potrošila sav novac na advokate i tužbe - priča izvor i otkriva da je rijaliti takmičarka bila besna na majku, a da je načisto poludela kada joj je njena mama našla drogu u kući.

- Tara je povremeno odrađivala posliće za lokalne dilere i tako zarađivala, ali kada joj je mama našla drogu u kući, nastao je opšti haos. Totalno je poludela i zapretila Tari da mora odmah da prestane s tim ili će je izbaciti iz kuće. Takođe, ona se brinula da njena ćerka u 19. godini ne završi u zatvoru, kao i ona. Međutim, Tara je bila revoltirana kada joj je majka zapretila, pa joj je nekoliko puta lupila šamar i od tada je počelo nasilje u njihovoj porodici - kaže izvor i dodaje:

Udarac šljaga šamar zlostavljanje
Udarac šljaga šamar zlostavljanje, Foto: Profimedia

- Svakog puta kada joj nešto nije odgovaralo što bi joj majka rekla, Tara bi je udarila. Jedne noći je čak i policija intervenisala jer su komšije svakodnevno prijavljivale buku. Takođe, komšije su primetile da Mima ima podlive ispod očiju i da se nešto čudno dešava između majke i ćerke - tvrdi izvor za VIP i dodaje da se Mima poverila drugarici da će se odseliti jer ne može više da se bori sa ćerkom, što se i desilo onog trenutka kada je Tara saopštila da ulazi u „Zadrugu“.

- Mima je molila da to ne čini, da će joj naći posao, ali Tara nije htela ni da čuje. Svađale su se celu noć i pošto nije uspela da ubedi ćerku da ne ide u rijaliti, ona je spakovala kofere i otišla. Neko vreme nije htela da kaže Tari gde je, jer se plašila da će je ova ponovo tući i psihički maltretirati. Ipak, krajem avgusta, majka joj se javila i otkrila da je na vikendici na Zlatiboru i da će tamo ostati sve dok ona bude u rijalitiju. Zamolila ju je da je ne spominje u rijalitiju i da nikako ne daje njen kontakt jer ne želi da dolazi u studio kao njena podrška - završava priču izvor.

Povezane vesti

 • Korisnik: 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  05/12/2019 - 02:49
  Tuzilastvo treba da reaguje. Zbog njenog nasilja nad majkom , treba joj izreci zabranu prilaska majci. Takodje , traziti psihijatrijski pregled kcerke .Ne stavljajte ovo pod tepih.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi