HRANILA SAM SE NA SLAMČICU, TADA NISAM POZNAVALA SVOJU DECU! Užasna tragedija zadrugarke! Mlada (24) se sručila na pod ispred Zlate i UMRLA! 7 dana kasnije i ona se STRAŠNO RAZBOLELA!

Mnogi nisu znali da je ona bila pevačica na venčanju nesrećne devojke, koja je preminula svega dvadesetak minuta nakon što je izgovorila sudbonosno "da".

Zlata Đurković
Zlata Đurković , Foto: Screenshot Youtube

Bivša zadrugarka Zlata Đurković jednom prilikom za crnim stolom otkrila je detalje tragične noći, kada je preminula dvadesetčetvorogodišnje Ivana Blagojević, iz naselja Pogradac kod Bratunca.

 

Mnogi nisu znali da je ona bila pevačica na venčanju nesrećne devojke, koja je preminula svega dvadesetak minuta nakon što je izgovorila sudbonosno "da".

"Ja sam pre sa jednom dragom ekipom iz Užica otišla da radim jednu svadbu u Bratuncu. U sali je bilo 500 ljudi. Nakon tog samog momenta venčanja, kad su mlada i mladoženja rekli 'da', mlada je prišla i zamolila me za jednu pesmu. Tražila je 'Počnite bez mene', od Ace Lukasa... Pala je ispred mene, 24 godine je imala. Cela sala je počela da vrišti, njeni roditelji su mislili da je nešto drugo u pitanju, a ja sam ustanovila da je sigurna smrt, devojka je umrla u venčanici", pričala je Zlata, još jednom napominjući da je završila medicinsku školu pa da je zbog toga uspela odmah da prepozna šta se bilo dogodilo.

OPASAN OKRŠAJ Hitno tražila kardiologa, slošilo joj se u momentu! Dozivala Boga i kukala na sav glas...

Zlata Đurković
Zlata Đurković, Foto: Screenshot Youtube

Ivana Blagojević, rođena Prokić, preminula je na svojoj svadbi 28. septembra 2008. godine u Bratuncu. Nesrećna devojka zaigrala je uz omiljenu pesmu "Počnite bez mene" i srušila se nasred restorana naočigled zvanica.

"Godinama smo se zabavljali i maštali o zajedničkom životu. Jedva smo čekali svadbu, mesecima se pripremali. Doktori su rekli da je umrla od srčanog udara. Jednostavno joj je puklo srce od prevelike sreće", pričao je kroz suze ožalošćeni suprug Drago Blagojević.

ČAK I KAD JAKO STRADAM, VIŠE TE OD BOLA VOLIM... Ovo je pesma posvećena Luninoj i Slobinoj ljubavi!

"Nije se žalila da ima bilo kakve tegobe. Venčali smo se prvo u crkvi, a potom i u opštini. Onda smo došli u halu bivše 'Kartonaže' u Bratuncu, gde se nalazi restoran. U njemu je trebalo da bude održano svadbeno veselje pred nekoliko stotina zvanica. Slavlje je počelo, muzika je svirala i svi su bili veseli. Ivana je oko 18 sati ustala da igra uz svoju omiljenu pesmu 'Počnite bez mene' Ace Lukasa. Ustala je i samo se srušila na pod! Prvo smo pomislili da se samo onesvestila od umora. Međutim, ona nije davala znake života. Svi smo se okupili oko nje, a potom je odvezli u obližnji Dom zdravlja. Nažalost, nije joj bilo spasa", dodao je, pa tada i naglasio da njegova pokojna supruga nikada nije imala problema sa srcem.

Zlata Đurković
Zlata Đurković , Foto: Screenshot Youtube


NADMAŠILA ČITAVU ESTRADU Naša poznata pevačica pevala na dizalici povodom rođenja deteta! NEVEROVATNO

Međutim, Zlatinoj tragičnoj priči ovde nije bio kraj.

"Nakon te situacije mi smo imali udes. Ja sam sedam dana nakon toga dobila najobziljniji oblik virusa koksaki. Napao mi je srce. Tri godine majka me je hranila na slamčicu. Nisam prepoznavala svoju decu tada. Imam ozbiljne posledice od toga", izjavila je Zlata u "Zadruzi 2".

MUŽ OTKRIO TUŽNU ISTINU: Ova zadrugarka boluje od teške bolesti - ima OŽILJAK NA SRCU!

Pošto je podelila svoju tužnu priču, Zlata se izvinila cimerima iz rijalitija zbog suza, pa tek tad shvatila da su mnogi oko nje takođe zaplakali.

Pogledajte BONUS video: 

Matora otkrila koliko traje Zadruga 3! Isplivale sve TAJNE nove sezone!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi