TRESE SE ZEMLJA OD OVIH PRLJAVIH REČI! Vladimir Tomović još žešče po Kulićima: Dete nije krivo što su mu majka i čitava njena porodica bolesnici! (FOTO)

Tomović ih ne ostavlja na miru...

Vladimir Tomović Miljana Kulić
Foto: Printscreen

Vladimir Tomović žestoko je zaratio sa Miljanom Kulić, a onda pomenuo i njenog jednogodišnjeg sina Željka. Zbog toga što je rekao mnogi su ga osudili, a ovaj Crnogorac je onda udario još žešće.

Naime, nakon izjave da Miljanino dete živi onoliko koliko ona priča istinu, Tomović je na društvenim mrežama imao još jednu poruku kojom je želeo da razjasni sve.

Vladimir Tomović
Foto: Screenshot Instagram

"Da razjasnimo situaciju pre nego ovi što gram mozga nemaju počnu da razapinju.

ikome nikada u životu nisam kleo dete. Dete nije krivo što su mu majka i čitava njena porodica bolesnici koji ne biraju načine da dođu do prvog plana, pa makar taj prvi plan bila njegova najgora porodica koja se u istoriji pojavila na televiziji. Pričati o bolesti Miljane Kulić i njene porodice je besmisleno. Udaraju gde najviše boli i gaze preko mrtvih ne mareći za posledice. U emisiji je o meni iznosila najgore uvrede, i to nije problem. Mene može pominjati ta niška magistrala koliko god želi. Posmatram je kao osobu koja je bolesna i tu je svakoj priči kraj", napisao je Crnogorac, pa nastavio:

"Umesto da se dete rodi u srećnoj porodici, ni krivo ni dužno pripada bolesnoj majci. Ničim izazvana pomenula je mog oca, koji je preminuo. Laže sve što je rekla sem da je izjavila saučešće putem telefona. Ako sam ja grešnik što na laži i bljuvotine i na pominjanje mog mrtvog oca pominjem njeno dete, i to ne kletvama nego, ponoviću: "Neka ti dete živi kao što govoriš istinu", šta je problem? Ako si moralan i častan i ako ne lažeš, to je želja da ti dete bude zdravo. Dakle, problem je što je sve laž. Ko mi neko udari na porodicu, posebno na one koji nisu živi, vraćam milion puta gore. Toliko od mene."

"CREVA ĆE TI SE VUĆI PO GRADU" Miljana ga je proganjala, kuću i psa mu ofarbala u roze! Pesnicom joj je slomio nos, poslao je na psihijatriju, a evo šta se s njim desilo posle skandala

Vladimir Tomović
Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Miljana je u emisiji kod Milana Miloševića iskoristila priliku da popljuje Vladimira Tomovića. Izjavila je da je bio u zatvoru, pričala je o njegovom hotelu, a takođe je spomenula i njegovu seksualnu orijentaciju.

Nišlijka je u emisiji "Narod pita" spomenula i Vladimirovog nedavno preminulog oca, a te reči su ga razbesnele, pa se uključio u program i žestoko joj uzvratio.

KAKAV UDARAC ZA VLADIMIRA! Stanija se oglasila nakon što ju je Tomović javno ISPLJUVAO! Ovo joj nikada neće oprostiti! (FOTO)

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ivana
  24/08/2019 - 09:02
  Prljave reci izlaze iz prljavih usta prljavog necoveka.
 • Korisnik: Ana
  23/08/2019 - 23:20
  Garantujem da je Miljana psihički zdravija od Vladimira.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi