PAKAO U BELOJ KUĆI! Za pola sata dva haosa u Zadruzi: Jedan stanar je kriv za sve! "Do večeras ću biti diskvalifikovan!" (VIDEO)

Obezbeđenje imalo pune ruke posla.

Zadruga
Foto: Youtube/Printscreen

Danas popodne, kada je Branislav Radonić Brendon delio budžete, došlo je do haosa između Bore Santane, Filipa Đukića, Milice Kemez i Ive Grgurić u koji su se umešali i ostali ukućani. Veliki šef je odmah reagovao i kaznio zadrugare zbog agresivnog ponašanja.

Bora Santana
Foto: YouTube/Printscreen

- Zadrugari, doneli smo odluku da zbog agresivnog ponašanja nedeljnim honorarima budu kažnjeni Mlađa, Iva, Filip, Bora, Mića, Milica i Nina - glasilo je pismo Velikog šefa.

- Možda ću do večeras biti diskvalifikovan. Javno kažem da ću biti diskalifikovan. Razvaliću joj facu - nastavio je Bora i ove reči uputio Ivi.

Zadruga
Foto: YouTube/printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Bora Santana i Mlađa Jovanović posvađali su se tokom raspodele budžeta, nakon što je Bora imao svađu sa Ivom Grgurić i Filipom Đukićem. Ovom prilikom pale su žestoke uvrede i pretnje između Bore i Mlađe, a u jednom momentu krenuli su čak jedan na drugog.

 

Mlađan Jovanović
Foto: Printscreen / Youtube

Obezbeđenje je iste sekunde reagovalo i sprečilo veći haos između Bore i Mlađe, a posle nekoliko minuta Veliki šef je poslao pismo kojim je obavestio sve ukućane da je Mlađan ponovo kažnjen zbog agresivnog ponašanja.

- Zapamti dobro šta si rekao, zbog svega onoga što sam doživeo. Još jedan honorar je otišao meni zbog tebe - rekao je Mlađa, Bori.

zadruga
Foto: Printscreen / Youtube

- Puši mi bre k*rac, odvratni majmune. J*bem li ti mamu! Nećeš leći u onaj krevet. J*bem mi ti mater grobarsku - rekao je Santana.

- Grobarsku? Pa redom ima da te j*bu svi grobari. Posle ćeš opet da se izvinjavaš! - nastavio je Mlađa.

zadruga
Foto: Printscreen / Youtube

- Ima lokal da ti zapalim! Da, lokal ću da ti zapalim! I stomatološku radnju ću da ti zapalim, i tebe ću da zapalim - govorio je Bora.

Nakon ovog haosa Bora se osamio u dvorištu. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi