KAD TELO POČNE DA PROPADA Ejdžizam u njegove nus pojave: Drage dame, svečano vam saopštvamo i vama prestoji meopauza, nećete zauvek biti mlade

Nekako s godinama

Alisa u zemlji čuda, žena, dete
Foto: shutterstock

 

Ne ustajete starijim osobama u javnom prevozu, mislite da život nakon 40-te nema smisla, stari ljudi su "leva smetala"?

E, da vas obavestimo, ako bog da, i vićete doživeti svoje srednje godine, a i "zlatvo doba". Osvrtaćete se za mladim devojkama i momcima sa setom, prisećaćete se ludovanja po klubovima, prvih pijanstava, morskih avantura.

Pogledaćete se u ogledalo i brinuće vas malo celulita na pozadini, ali vaše je telo još uvek mlado, metabolizam će to lako rešiti, dok onoj gospođi koju ste jutros sreli u marketu, nema pomoći. Uz sve pokušaje da prikrije godine i damsko držanje, ona je matora. Bićete i vi.

Žena
Žena, Foto: Shutterstock

 

Bićete puni iskustava, neke prazne priče više nećete imati snage da slušate, suziće se krug prijatelja jer ćete ostati s onima s kojima se i ćutanjem razumete, a takvih je malo. 

Bićete udate, imaćete decu, sve će vas više obaveza okupirati, a vi ćete sve manje snage imati. Bićete razvedene, fali će vam neko, ali teško ćete se sjediniti sa svojom srodnom dušom jer vaša je izgubila elan.

Žena
Žena, Foto: Shutterstock

 

Bićete same, pitaćete se gde je prošao život, prekoravaćete sebe, ali i druge. Razumećete babu koja je vikala s prozora na vas, glasnu decu u parku jer joj je bio sveti popodnevni mir i dremka. 

Gledaćete devojku u prevozu koja sedi sa slušalicama dok bezbrižno pravi balone od žvakaće gume, znaćete da je ceo svet njen, da je pametnija od vas, da njeno vreme dolazi, da vas neće ni sećati kada izađe iz autobusa negde užurbano, jer to ste bili vi.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi