NEŠTO NAJUKUSNIJE ŠTO STE IKADA PROBALI Pasulj skuvajte u OVOM ČAJU i dobićete savršen ručak za celu porodicu!

Jenostavan recept.

Pasulj
Pasulj, Foto: Shutterstock

Skoro svaka domaćica tvrdi da ima svoju malu tajnu uz koju joj je ručak makar za trunku bolji nego komšinicin. Ali da se pohvali tom tajnom – retko koja hoće. Zato vam mi otkrivamo jedan super trik uz koji će vam pasulj biti kao nikad do sada.

Nenad Stamenović, poznatiji kao Neša Travka, kulinar, planinar, diplomirani eko-turizmolog, nekadašnji šef hilandarske kuhinje i autor emisije „Neša Travka“ na domaćem „Kitchen TV-u“, ispričao nam je kako se sprema vrhunski pasulj.

– Uveče ga potopim u čaj od nane, pustim da proključa i ostavim preko noći. Ujutru prospem višak vode, onda nalijem, dodam luka i rendanu šargarepicu jer mu da slatkoću i malo vranilove trave – otkriva najpoznatiji travar s juga Srbije kako je tada pasulj mnogo ukusniji jer se bolje skuva.

Čorba pasulj
Čorba pasulj, Foto: Shutterstock

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi