ZA NJIH SE TRAŽI TAJNI RECEPT Slane bajadere učiniće vašu slavsku trpezu božanstvenom!
Gosti će biti oduševljeni

Potreban materijal:
- 500g pilećeg belog mesa
Pročitajte još
-
Najbolji recept za prestižni ukus vašeg omiljenog zimskog napitka
11.12.2019. 12:42
- 300g šunke
- 300g kačkavalja
- 200g mariniranih šampinjona
- 5 jaja
- 200g kisele pavlake 20%mm
- 1 kašika ulja
- 2 kašike brašna
- 10g praška za pecivo
- mešavina začina
FANTASTIČNI RECEPT NAŠIH BAKA Lazanje od palačinki koje do sada niste jeli! Mekane i pune fila!

Priprema:
Meso obariti posebno u posoljenoj vodi, ocediti od tečnosti, ohladiti i sitno naseckati. Šunku iseći na rezance, kačkavalj izrendati na krupno rende, a šampinjone iseći na listiće.
Tepsiju za pečenje dimenzija približno 30x20cm nauljiti i posuti brašnom. Barenim i iseckanim mesom prekriti dno tepsije, posuti šampinjonima i preko složiti šunku i na kraju rendani kačkavalj.
PREPORUČUJEMO:
ZA NAJLEPŠI POČETAK DANA Francuski tost gotov za tren oka! Slatka magija koja se pamti
UŽIVANJE U SVAKOM ZALOGAJU! Najbolji recept za pitu od bundeve! Jesenja čarolija osvojiće vaša srca!
KOMBINACIJA ZA PAMĆENJE! Titov kolač za kojim je Jugoslavija ludela! (RECEPT)
DAJTE JELU SASVIM NOVU NOTU 7 sjajnih recepata za sosove bez kečapa i majoneza!
ODUŠEVITE VAŠE GOSTE Složite salatu za slavsku trpezu kao profesionalac za samo 6 minuta! (VIDEO)
Umutiti jaja i pavlaku, dodati kašiku brašna, prašak za pecivo i mešavinu začina po ukusu. Umućenu masu preliti preko sadržaja u tepsiji. Preko staviti aluminijumsku foliju. Peći u predhodno zagrejanoj rerni na 200C 30 minuta, a zatim skinuti foliju i peći još 15 minuta.
Ostaviti je da se skroz ohladi, poželjno je i u frižideru, kako bi se mogli seći lepi parčići.
BONUS VIDEO:
Iscrtajte pravilno obrve i usne
Povezane vesti
-
-
Od sada će sve biti daleko bolje i lakše za naše sugrađane
14.11.2019. 08:43 -
-
Osnovna pravila kako se po običajima dočekuju gosti na dan slave!
16.11.2019. 12:00 -
Provedite vikend uz emisiju “Žikina šarenica”!
14.11.2019. 14:20 -
Knedle za pileću supu, mekane kao duša, po najboljem receptu naših mama!
15.11.2019. 08:13