UNIŠTAVA ZDRAVLJE! Ovaj otrov svaki dan kupujete, a ne znate koliko je štetan za organizam! Prestanite odmah!

Mnogo namirnica je genetski modifikovano i kao takve izazivaju rak.

Market, kupovina, prodavnica, namirnice,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Zato kupujte voće i povrće prirodne veličine i ono koje normalno izgleda, jer GMO proizvodi obično budu veći, lepši. Soja je često genetski modifikovana. Pogledajte OVDE recept za napitak uz pomoć kog ćete imati ravan stomak.

 

Kupujte proizvode koji odgovaraju godišnjem dobu. Osim biljnih proizvoda, obratite pažnju i kakvo meso kupujete. Kupujte ono koje je hranjeno prirodnim materija.

To može itekako biti štetno za vas. Nije ni čudno zašto toliko ljudi oboleva od raznih bolesti. Kupujte prirodne proizvode. Pogledajte OVDE kako da smršate uz pomoć kuvanih jaja.

Skrenćemo vam pažnju i na ribu koju sigurno često kupujete. Radi se o Pangasi. usu. Ova riba se prodaje širom Evrope, ali trebate znati da je njeno prirodno stanište Vijetnam i to reka Mekong.

Ta reka je veoma zagađena, a ovoj se ribi uz to još ubrizgavaju određeni hormoni kako bi bila veća. Nije skupa, što još dodatno privlači kupce.

Njena prirodna okolina prepuna je bakterija koje veoma lako mogu da utiču na razvoj bolesti kod ljudi. Zato uvek trebate znati odakle se nešto uvozi i gde se uzgaja.

Zaleđena riba
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi