PROMENITE NAVIKU Ako pire krompir kuvate u vodi, POGREŠNO JE! Spremite ga OVAKO i biće najukusniji, topiće se u ustima

Kad god ne znate šta biste za ručak, pire je uvek dobra ideja. A slavni kuvar kaže da ga svi spremamo pogrešno.

Krompir pire
Foto: Profimedia

Tajler Florens, kuvar sa kanala "Food Network", tvrdi da ljudi pire krompir spremaju potpuno pogrešno, a grešimo već u prvom koraku - kuvanju u vodi.

 

Kako on tvrdi, krompir treba da se kuva u pavlaci u kojoj smo rastopili puter. Pročitajte OVDE kako da vam posuđe bude neoštećeno godinama.

Krompir
 Foto: profimedia

 

Postupak treba da izgleda ovako:

U lonac u kome je oko pola litre pavlake dodate oguljeni, oprani i naseckani krompir, 3 kašike putera i 3 kašike maslinovog ulja. Dodajte i začine po želji.

Poklopite lonac i pustite da se krčka na laganoj vatri nekih 20 minuta.

Kada je krompir skuvan, procedite ga, ali sačuvajte tečnost i dodajte malo u krompire.

Ispasirajte i to je to. Pročitajte OVDE koje namirnice će učiniti vašu kožu svilenkastom i lepom.

Pire krompir
Foto: Profimedia.rs

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi