TRIK ZA KOJIM SU POLUDELE DOMAĆICE Evo kako da kuhinjskim sunđerom napravite divne šare na uskršnjim jajima (VIDEO)

Verovali ili ne, sunđerom možete napraviti prelepe šare na uskršnjim jajima! Pogledajte kako…

jaja
Foto: Screenshoot Youtube

Farbanje jaja za Uskrs je kreativan mini projekat i svi se trudima da stvorimo prava mala umetnička dela, piše "Lovesensa". Na Internetu postoji toliko dobrih i jednostavnih ideja, kao što su jaja ofarbana salvetom, šaranje svilom, ukrašavanje zlatnom folijom ili dekupaž tehnika.

 

Sada se pojavio još jedan super trik za brzo i lako ukrašavanje uskršnjih jaja, a glavni alat za dekoraciju je kuhinjski sunđer.

Ako želite da dobijete prirodniji izgled, umočite sunđer u boju, a zatim počnite da tapkate jaje sunđerom. Dobićete jedinstvene šare i originalno ukrašeno uskršnje jaje. Pogledajte OVDE recept za uskršnju pogaču.

Takođe, možete na već obojeno jaje dodavati različite boje sunđerom. Napravićete zanimljivu šaru ako preko jajeta obojenog u tamnoj boji nanesete svetlije nijanse. Jedno od najpopularnijih uskršnjih jaja na Internetu je galaktičko jaje, a njegove jedinstvene kombinacije nijansi dobijaju se pomoću sunđera.

Pazite da tokom sušenja jaja ne pokvarite šare. Preporučuje da jaja sušite tako što zabodete špenadle na stiropor, a zatim na njih stavite jaja.

Premotajte video prilog na 1 minut i 18 sekundi i pogledajte kako lako i brzo možete ukrasiti jaje sunđerom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi