5 TRIKOVA KOJI ĆE VAM DONETI MNOGO LAJKOVA! Internet će GORETI! Trik uz koji će vaše fotke izgledati kao da ih je uradio profesionalni fotograf!

Ko još može da zamisli odmor bez jedinstvenih fotografija?

Letovanje, more, žena, moda, šešir
Foto: Shutterstock, ilustracija

Često, međutim, nakon povratka sa odmora shvatamo da ni jedna od snimljenih fotografija nije toliko privlačna da je može pohvaliti šira publika. Imamo za vas nekoliko jednostavnih trikova koji će učiniti da vaše fotografije izgledaju kao da ih je uradio profesionalni fotograf!

POSTANITE PROFI SA OVIM TRIKOM Evo kako da SAVRŠENO upakujete poklon za samo 12 SEKUNDI!

 

Slike preko telefona su takođe ok!

Ne treba vam profesionalni fotoaparat i veliki objektiv da biste napravili zaista dobar snimak. Godinama se na naslovnim stranama najboljih časopisa objavljuju fotografije snimljene telefonom! Najvažnija stvar koju morate da uradite da pripremite svoj pametni telefon za sesiju i obrišete sočivo njegove kamere. Obećavamo, čista kamera daje zaista neverovatne rezultate!

NEKA ODMOR POČNE Postoji tačno PET FORA kako da putovanje autom na letovanje bude UŽIVANJE! Drugu ćete OBOŽAVATI!

More, leto, Crna Goa
Foto: A.K./Alo!

Pronađite pravi ugao

Dobar okvir je veoma važna stvar prilikom fotografisanja prostora. Pokušajte da snimite slike iz pravog ugla - ne postavljajte fotoaparat previsoko ili prenisko. Prilikom određivanja savršenog okvira, takođe možete naći liniju (npr. ivicu zgrade, horizont, zid ili vrata) i uhvatiti određeni objekat tako da bude u položaju koji je što je moguće paralelniji sa ivicom slike.

TRIK ZA KOJIM SU DEVOJKE ODLEPILE Uz domaći piling crvenilo i "jagodaste noge" nakon brijanja postaju prošlost!

PRIRODA, TUGA, DEVOJKA
Foto: Shutterstock, ilustracija

Dobro svetlo je ključ

Osvetljenje je najvažnije! Najimpresivniji snimci će svakako biti urađeni na dnevnom svetlu. Međutim, ako nemate ovu opciju, tapnite na ekran mesta gde je lampa - ovaj patent će učiniti da se zraci ne rasprše. Takođe zapamtite da se ne suprotstavite svetlu.

SIRUP KOJI POJAČAVA POŽUDU! Osvežavajući napitak od nane, OPUŠTA nerve, ceo organizam, a dobar je i za MRŠAVLJENJE!

Šta bi trebalo biti na fotografiji

Da zadržimo proporcije i red na slici, fokusirajte se na njen sastav. Najbolje je imati jednu stvar u sredini okvira, a ostatak može biti samo lep dodatak.

IMATE GA SVI! Zaspala je na plaži i IZGORELA! U kupatilu je pronašla ovaj sprej, namazala ga i posle POLA SATA dogodilo se ČUDO! (FOTO)

Uređenje doma
Foto: Shutterstock

Fokusirajte se na trendove

Instagram je poludeo za plažnim motivima! Ako idete na more, obavezne su školjke, morske zvezde, sidro... i svi ostali elementi mora.

INTERNET JE POLUDEO ZA GENIJALNIM TRIKOM Sigurno niste znali kako se NAJLAKŠE vade KOŠTICE iz trešanja i višanja! Toliko je JEDNOSTAVNO da je SMEŠNO!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi