USNE ĆE VAM IZGLEDATI VEĆE Karmin u BOJI KOŽE treba da ima svaka žena, a stručnjaci otkrivaju kako da izaberete pravu nijansu za sebe!

Korisno.

Karmin, šminka
Foto: Screenshoot Youtube

Ono što je nekada za žene bio crveni karmin danas je onaj u boji kože bez kog više ne možemo da zamislimo svoju svakodnevicu. Ovo je valjda proizvod koji ima baš svaka žena, a savršen je kako za dnevne, tako i za večernje varijante, i uklapa se uz doslovce bilo kakav način šminkanja.Ipak, imajte na umu da ruž u boji kože treba pažljivo birati - tako da pristaje našem tenu, očima i boji kose, a danas je na tržištu toliko nijansi, da ovo definitivno nije lak zadatak.

 

No, bjuti stručnjaci i niz istraživanja došli su do jednostavnog trika koji garantuje da ćete kupiti nijansu karmina koja vam u potpunosti odgovara.

Naime, stručnjaci iz NBC šoua "The Doctors" istakli su da je dovoljno da bacite pogled na svoje grudi - jer će vam boja bradavica otkriti idealnu nijansu. Boja bradavica je prirodna i samim tim obećava da će se ruž u tom toni slagati uz vaš ten. Pogledajte OVDE kako da ubrzate rast kose.

Karmin, šminka
Foto: Screenshoot Youtube

Uz karmin u boji kože najbolje pristaje nežni i elagantni nude look, koji podrazumeva blistav, svež ten, rumenilo u blagoružičastoj boji i tamnu senku, koja ipak nije crna.

Preporuka je da nude karmini uvek budu mat teksture, kako bi bio transparentniji na licu. Pogledajte OVDE koliko rok trajanja imaju brushalteri.

Karmin, šminka
Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi