OVAJ TRIK UKLANJA I BOLOVE U LEĐIMA! Miki je SKINUO 13 kilograma za 2 nedelje, a nije potrošio NI DINAR! Potrebno vam je samo 2 MINUTA DNEVNO! (VIDEO)

Nije bio na dijeti, već je samo radio vežbe protiv bolova u leđima koje mu je savetovao lekar.

Dijeta, mršavljenje, kilogrami, ishrana
Foto: Shutterstock, ilustracija

Bivši japanski glumac Miki Riosuke (55) je svojevremeno tvrdio kako je nesvakidašnjom metodom izgubio oko 13 kilograma i smanjio obim struka za 12 centimetara. I to sve u samo nekoliko nedelja!

 

Kako kaže, potrebno je ustati i zauzeti položaj u kojem je jedna noga ispred tela, a druga iza. Zategnite mišiće zadnjice i težinu tela prebacite na zadnje stopalo. Počnite polako da udišete vazduh u trajanju od 3 sekunde dok u isto vreme podižite ruke iznad glave. Nakon toga izdahnite vazduh svom snagom i neka izdisaj traje 7 sekundi i stegnite sve mišiće tela. OVDE pročitajte koja namirnica sprečava rak, jača imunitet i reguliše krvni pritisak!  

 

Naime, masno tkivo u telu sastoji od kiseonika, ugljendioksida i vodonika. Kada se kiseonik koji udišemo domogne masnih ćelija, on ih deli na dve komponente (ugljendioksid i voda). To znači da što više kiseonika koristi naše telo to više kalorija i masnoća sagorevamo. JAČA IMUNITET, DAJE SNAGU I ENERGIJU! Ova terapija toplom vodom će vas PREPORODITI, a svako može da je koristi!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi