INFORMACIJE KOJE NISU STALE NA DEKLARACIJE Mislili smo da znamo kako se nanosi dezodorans: Evo kako se pravilo upotrebljava!

Plus kako da ga učinite postojanijim!

Dezodorans, sprej, znoj, znojenje, vrućina, higijena, nega
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Zapravo postoji način da svoj dezodorans učinite postojanim od jutra do večeri - i ne, nećete ga morati nanositi više puta tokom dana.

 

Tajna? Postojanost zavisi od vremena kada nanosite antiperspirant na kožu, a najefikasniji će biti ako ga nanesete na kožu uveče pre spavanja. Možda vam se čini čudnim zašto dezodorans/ antiperspirant treba nositi kada idete na spavanje, ali postoji vrlo dobro opravdanje.

OTERAJTE IH IZ SVOG DOMA Rešite se smrdibuba zauvek! Napravite sastojak i stavite ga baš na ova mesta, više se neće približavati!

Tuširanje
Tuširanje, Foto: shutterstock

Donosimo vam sve informacije koje nisu stale na njihove deklaracije

Antiperspiranti su jedan od lekova bez recepta jer inhibiraju normalno funkcionisanje organizma (tj. znojenje) zbog sadržaja aktivnih sastojaka - aluminijumskih soli. Ove soli stvaraju čep unutar znojnih žlezda, smanjujući znojenje.

 

Pošto se znojimo mnogo manje noću nego tokom dana, antiperspirant ne treba ponovo nanositi ujutru. Nanesite antiperspirant na pazuhe uveče na suvu kožu. Ljudi često prave grešku kada nanose dezodorans na vlažnu kožu odmah posle tuširanja, zbog čega većina antiperspiranata ne dospeva do znojnih žlezda, jer ih voda na koži razređuje ili čak „ispira“.

Nanošenje antiperspiranta na suvu kožu uveče ne samo da će sprečiti da se znojite tokom spavanja, već će njegov efekat trajati i narednog dana. Dan bez znojenja? Mi smo za!

Fenomenalna fora kako da se žumance ne razlije kad pravite jaje na oko! Morate probati!

AUTOR: Telegraf/M.M. DATUM I VREME: 02.10.2019. 10:29 Postoji nekoliko faktora od kojih zavisi da čvrstina žumanceta Foto: Profimedia Da li je moguće napraviti savršeno jaje na oko, bez i trunke razlivenog žumanceta? I od čega zavisi da li će žuta smesa biti kompaktna ili pak nešto mekše teksture?

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi