ODMAH ĆETE URADITI ISTO! Napravila je SAVRŠENU FRIZURU uz pomoć kuhinjske CEDILJKE i FENA za kosu (VIDEO)

Jedan od najlepših ukrasa svake žene je lepa i negovana kosa. Da bi nam kosa pričinjavala radost, treba je pravilno tretirati.

Frizura, fen, lokne, žena, lepota, kosa
Foto: Screenshot Youtube

Ako ispiranje završite hladnom vodom i pričekate da vam se kosa 70% osuši prirodnim putem, a zatim sušenje završite fenom, vaša kosa će izgledati življe i biće puno sjajnija. 

 

Ako želite dobro definisane uvojke, najbolje je da to učinite neposredno pred izlazak. Dakle, ako već imate talasastu kosu kojoj samo treba dati definiciju ili blago talasastu kosu koju treba oblikovati, a ne želite koristiti figaro ili peglu za to, na raspolaganju su vam i druge, vrlo neobične metode. OVDE pročitajte kako da suvim rukama vratite svežinu!

Na primer: takvu jednu super frizuru možete dobiti vrlo lako – koristeći najobičnije kuhinjsku cediljku! Brže je od difuzorskog nastavka na fenu!

Niste čuli za to? Iznenadit će vas postignuti rezultat!

Frizura, fen, lokne, žena, lepota, kosa
Foto: Screenshot Youtube

Kosu dakle normalno operite šamponom, stavite negu po želji (maska ili regenerator), isperite to i dobro obrišite, bez puno trljanja. OVDE saznajte kako ukloniti tvrdokorne mrlje sa tiganja veoma jednostavno!

Stavite malo pene ili kreme za lokne i malo ulja za negu vrhova.

Uzmite veće kuhinjsku žičanu cediljku i počnite da sušite (napomena: ovo neće funkcionirati na prirodno ravnoj kosi).

Tehniku i rezultat pogledajte u video prilogu:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi