NEUTEŠNA Prijatelji udovice Kobija Brajanta otkrili kako se Vanesa nosi sa tragedijom, ne može da izgovori rečenicu

Strašna sudbina zadesila je nesrećnu ženu

Vanesa Brajant
Vanesa Brajant, Foto: Instagram/ kobebryant

 

Neutešna Vanesa posle tragične smrti supruga Kobija Brajanta i ćerke Điane, kako prenose mediji, daje sve od sebe da bude uz tri ćerke kako bi što lakše podnele veliki gubitak.

"Jako joj je teško i ne može da izgovori rečenicu, a da se ne zaplače. Daje sve od sebe da bude prisebna pred ćerkama jer mora da bude jaka", rekao je izvor za "People".

O Vanesi se malo zna, svoj privatni život je uvek držala daleko od kamera.

Košarkaška legenda Kobi Brajnat prvi put je upoznao svoju suprugu Vanesu na snimanju spota kad je imala samo 17 godina i još uvek je bila srednjoškolka.

Kobi Brajant i Vanesa upoznali su se 1999. godine. Vanesa je pokušavala da napravi karijeru kao model, pa je prve korake napravila u muzičkim spotovima. Par se upoznao na Vanesinom poslu i šest meseci kasnije su se verili.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

 

Vanesa je imala 17 godina kad je upoznala Kobija, a košarkaš 21. Njihova veza bila je veoma zanimljiva medijima koji su jednom prilikom angažovali helikopter koji je leteo oko Vanesine srednje škole, ni bi li paparaci uslikali par.

Zbog pritiska medija Vanesa nije se pojavila na maturi i na sve moguće načine je izbegavala medije. Kobi i Vanesa su 2001. godine na intimnom venčanju rekli jedno drugom sudbonosno "da".

Kobijevi roditelji nisu došli na venčanje jer su smatrali da je njihov sin previše mlad da bi stupio brak. Protivili su se braku između njega i Vanese i naročito ih je brinulo što nije potpisan predbračni ugovor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

 

Posle mnogobrojnih porodičnih izazova i pobačaja koji je Vanesa imala 2005. godine, porodicu Brajant je zadesila još jedna tragedija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

 

Kobi Brajant (41) i njegova ćerka Điana Marija Onor Brajant (13) stradali u padu helikoptera u Kaliforniji

Kobi i Vanesa u braku dobili su četiri ćerke.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi