POZNATE DAME OTKRIVAJU TRIKOVE Kupaći kostimi koji SAKRIVAJU višak kilograma! Izaberite vaš model!

Zahvaljujući mnogim slavnim damama, ovog leta možete ponosno prošetati plažom. Evo koji modeli kupaćih kostima će savršeno suziti figuru i sakriti kilograme...

Model, leto, kupaći kostim, manekenka, žena, telo
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Iasto kao što je pametna haljina olakšala svakoj dami večitu borbu u prikrivanju sitnih nedostataka, tako i kupaći kostimi pomažu u ovoj misiji. Reč je o modernim tehnologijama u službi izrade materijala koji svojom strukturom uspevaju da vizuelno smanje kritične zone, posebno one oko stomaka, dok revolucionarni kroj “nevidljivim” šavovima stvara konture struka. To će vam najbolje poći za rukom u jednodelnim, ženstvenim kostimima. Evo koji modeli treba da uzmete u obzir.

 

1. Prugice

Igra sa prugicama jedna je od najpoznatijih kamuflaža koja po želji izdužuje i stanjuje figuru, a kada je reč o kupaćem kostimu birajte onaj sa dijagonalnim prugama na području struka.

MILIONIMA JE OVO PROMAKLO Dok je Kejt Midlton davala Novaku trofej, ceo svet je gledao U NJENE NOGE, i sada svi bruje o JEDNOM DETALJU!

KUPAĆI, MORE, DEVOJKE, MODELI
Foto: Shutterstock, ilustracija

2. Nabori

Idealni saveznik prikrivanja stomaka su nabori slojevito našiveni isključivo na predelu stomaka sa bočnim glatkim stranama. Na ovaj način stomak je zakamufliran i čvrsto zategnut.

SRBIMA NAJČEŠĆE PUCAJU BRAKOVI! Rešite OVAJ test i saznajte da li ste pred RAZVODOM!

3. Cvetni uzorak

Krupni uzorak uspeva da skrene pažnju s obima oko stomaka, a “šlauf” ostaje zakamufliran i potpuno se gubi ispod materijala. Odličan izbor su modeli jednodelnih kostima poznati kao tankini, oni prikrivaju i deo bokova stvarajući vizuelni utisak izdužene figure.

SVE VREME STE BILE U ZABLUDI Ako ste mislili da se BELI grudnjak nosi ispod bele majice, prevarili ste se, a evo i zašto!

KUPAĆI, MORE, DEVOJKE, MODELI
Foto: Shutterstock, ilustracija

 4. Vodoravne bočne linije

Igrom sa dva materijala u vizuelnom prikrivanju stomaka, a isticanju grudi i bokova, prve su započele pametne haljine. Identični šablon koristi se na kupaćim kostimima, kod izbora takvih pazite da je tamni materijal uvek u sredini, a svetliji na bočnim stranama. Na ovaj način struk će izgledati stanjen.

LOŠ IZBOR ZA VAŠA STOPALA Žene ih obožavaju, a ne znaju kakve DEFORMITETE mogu da uzrokuju!

5. Materijali sa efektom liftinga

Moderni materijali za izradu kupaćih kostima moraju da budu čvrsti kako bi kritične zone držali pod kontrolom. Stoga izbegavajte tanke sa velikim postotkom elastina i birajte one napravljene od specijalne likre sa efektom liftinga na telo, koji su otporni na hlor i losione za sunčanje.

KLADIMO SE DA NEĆETE POGODITI Istraživanja pokazala koji OBLIK ženskog TELA je muškarcima NAJATRAKTIVNIJI!

KUPAĆI, MORE, DEVOJKE, MODELI
 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trik za kojim su žene odlepile! Nikad lakše za samo 5 sekundi stavite alajner poput profesionalca!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi