PRELJUBA JE SVE ČEŠĆA Muškarci konačno priznali zbog čega varaju: Ovo su 4 glavna razloga

Nisu zadovoljni i ispunjeni...

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
Foto: Shutterstock

Primećujete da je vaš momak ili muž zaključao telefon, da ga okreće kada kuca poruke tako da ne možete da vidite? Razgovor prekida čim uđete u prostoriju i odjednom ima mnogo više obaveza napolju nego inače? Ovo su razlozi zbog kojih je prevara u vezi ili braku sve češća pojava. 

Emotivno je oštećen

U prethodnoj vezi je bio povređen, prevaren, ostavljen. Njegove rane su duboke i učinile su ga nesposobnim da se u potpunosti posveti drugoj osobi. Traži seks van braka ili veze samo da bi barem na trenutak zaustavio bol i pobegao u neki drugi svet.

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
Foto: Shutterstock

Nije siguran u svoja osećanja

On ne zna da li želi da bude dugotrajno i iskreno vezan. Boji se predanosti i emotivne bliskosti jer ne zna hoćeli moći da vam pruži ono što vi njemu pružate. Ne radi to sa namerom da vas povredi, samo želi da pronađe sebe i dokaže vam da vas voli. Ukoliko nastavi da vas vara, to znači da je shvatio da niste ona prava i da će nastaviti da traži onu uz koju će moći da ostane zauvek.

Želi razvod, ali nema petlju

Želi da se razvede, ali ne zna kako ili se boji da priča sa vama o tome. Koristi seks van veze kako bi vam saopštio da ste gotovi. Ovo može da znači i da ne želi da rešava probleme, a da ne voli da bude sam, pa je pronašao nekoga kako bi posle razvoda imao sigurnije "sletanje".

Raskid, prevara, par, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Fali mu još seksa

Možda je jednostavno problem što u vašoj vezi nedostaje seksa ili je nestala strast s početka. Muškarci obično žele više seksa od žena. Iako se vama možda čini normalnim da vodite ljubav dva puta nedeljno, njemu to najverovatnije nije dovoljno.

Lupa Kravata Čistoća Fleka Prevara Preljuba Dokaz
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi